Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - ik heb het helemaal gehad....

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1255 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #7037 - ik heb het helemaal gehad....
Pagina 1 van 5
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5Volgende pagina >
Dit topic is 3782 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

-Zeroed in- 15-1-03?10:28 Print topicpost

Posts: 3255
mja, ik kan best snappen dat sommige mensen het triest vinden dat ik zoiets post maar reply dan gewoon niet.
de reden dat ik dit post hier is omdat ik de meeste van jullie niet real-life ken en je dan gewoon makkelijker wat zegt, en van degene die ik wel ken weet ik best dat ze niet kinderachtig zullen reageren.
alles gaat gewoon ZO kut met mij de laatste tijd.

kheb het voorgoed verknald met een meissie, krijg net een telefoontje dat ik ontslagen ben, me brommer is gemold door me pa (hij begon te zeiken over dat het in de schuur stonk naar benzine en deed dat elke dag tot ik het zat werd en zei dat de brommer de tering kon krijgen en hem dan wel weg zou brengen naar de dealer, dit alles wel redelijk sarcastisch)
waardoor hij zo kwaad werd dat hij me brommer sloopte en ik die avond wegliep en pas om 2 uur terugkwam, op stage hoeven ze me gezicht ook al niet te zien want het kan ze geen reet schelen of ik kom ofniet en ik kan daar alleen maar vuile rotklusjes opknappen, op school gaat het ook kut omdat me cijfers omlaag gaan, thuis gaat het helemaal kut omdat ik vrijwel elke dag ruzie heb met me pa omdat die me niet begrijpt waarom ik dit en dat doe en ik heb door dat gelul van hem zon schuld gevoel dat ik gewoon echt zin om er een einde aan te brouwen.
de wereld heeft schijt aan mij en ik heb schijt aan de wereld.
ik kan gewoon niet meer, wat zouden jullie doen als me mij was, ga er vanuit dat gewoon alles kut gaat, maar dan ook echt alles.
 

Blukaap 15-1-03?10:48 Print reply

Posts: 10006
No offence, maar uh, je verwacht toch niet dat we nu gaan zeggen "maak d'r een eind aan, dr is toch niks meer te redden".

Maar uh, goed, je zit dus duidelijk in een dip.

Dus schrijf het eens van je af, waarom ben je ontslagen, wat heeft je vader aan je brommer gesloopt en waarom precies ?
enz enz.
 
Bastila is lief
jeroen 15-1-03?10:53 Print reply

Posts: 15066
Em ja, kut.
Maar over een paar weken is her weer over.
Wat heeft je pa dan aan je brom gedaan?
 
barry 15-1-03?10:53 Print reply

Posts: 7387
nou ik weet wel dat als mijn vader ies van mijn spullen moet slopen dat ik dan wat van zijn spullen sloop. maar gelukkig komt het nooit zo ver...

maar komt wa weer goed joh.
 
He?
solidsjakie 15-1-03?10:54 Print reply

Posts: 2291
deze periode hek altijd in de winter, hek net gehad, en nu gaat weer alles voor de wind: in november en december:
Ik had huisarrest vanwege nhmeeting
Brommer an stront
Kut cijfers
Ruzie met kameraden
Ruzie met me broertje
De baas in me nek.
Geld op.

En nu krijg ik loon van alke, eurohill en pieters, mn brommer loopt goed, en waarsch hard(inrijde) Geen ruzie's meer, de baas geeft complimentjes, tis een periode waar je je door moet slaan, dan valt alles op een gegeven moment weer op hun plaats. En voor nu, maak er het beste van, en probeer alles weer goed te maken.
 
barry 15-1-03?10:59 Print reply

Posts: 7387
huisarrest vanwege nh meeting?
 
He?
jeroen 15-1-03?10:59 Print reply

Posts: 15066
Quote:
Originally posted by: barry

nou ik weet wel dat als mijn vader ies van mijn spullen moet slopen dat ik dan wat van zijn spullen sloop. maar gelukkig komt het nooit zo ver...

maar komt wa weer goed joh.


zoals een deuk in de auto schoppen
Das best cool, alleen mocht ik em er ook weer uithalen :p
 
Martijn 15-1-03?13:51 Print reply
Posts: 10000
mijn pa weet ook dat ie niet aan mn spullen mot komen...eerst zei ie: ik ga je brommer nu mollen...dsu komt ie 10 minuten later weer terug....ik ga kijken...

NEeEEEEEEEEEEE!!!!!

voorband half leeg laten lopen :a

maar anton..zoals harrie zei...vertel alles es...tering...iedereen heeft opeens problemen met meisjes....kan niet zeggen dat ik jaloers ben ofzo..maar ik k?n nieteens ruzie krijgen met een meisje...begrijp?
 
aanschouw... *** http://www.brommerforum.nl/user/357 ***
huh 15-1-03?13:55 Print reply
Posts: 1755
Idd, het is een kut periode, ik ben altijd extra depressief in de winter (en al 3 weken zo goed als ziek). Maar wat je daar typt is nie niks moet ik zegge :n. Je brommer gemold door je pa!! Wat heeft ie er aan gemold dan??

En idd vertel es wat meer.
 
Erik_N 15-1-03?13:56 Print reply

Posts: 5360
Ach, ruzie met me ouders heb ik ook iedere dag maar dan moet je ff wat doen om je aggressie op af te keren (niet je broertje slaan) maar anders dingen, of ik ga ff relax ergens op een bankie zitten en daar een jointje smoke. Als ik dan weer eens ruzie heb met me ouders gaan ik altijd gewoon ff computeren, of in me bed liggend naar me terrarium kijken, is ook heel rustgevend. maar dit is volgens mij echt zo een puberteits dipje, ik bedoel, om meh een lullen ze ook allemaal "Ik ga zelfmoord plegen" en weet ik veel wat (Eentje heb het ook wel daadwerkelijk geprobeerd , maar volgens mij om de aandacht, maargoed, boeit niet, zit nu in een inrichting). Soms denk ik het ook wel gewoon van, lijkt me leuk nu met een pistool en zooitje gevulde magazijnen de straat op te gaan en dan iedereen overhoop te knallen die ik niet mag, en dan in het midden van een mensenmassa me eigen door me kop te knallen zodat iedereen onder mijn bloed zit. Of ik gaat altijd ff achter zitten en beetje zitten, en denken, eventueel wat dingen doen om aggressie op af te keren(overal in steken met mes, alles kapot schieten), maar hou er tegenwoordig wel rekeningm ee dat ik niet te veel aan waarde sloop.

Maar shit happens, misschien moet je het er es over hebben met iemand in je buurt, decaan ofzo. Goeie vriend, goeie vriendin.. Iets dergelijks. maar pleeg nou nie gelijk zelfmoord omdat het even tegen zit. En wat eht slopen van je brommer betreft, kijk wat het heb gekost, en demonteer wat aan je pa's auto zodat die het niet meer doet of iets dergelijks, wraak det je ook goed voelen.. En op school, jah, misschien moet je es gaan leren, heb ik ook ervaren, want meestal na ruzie met ouders over school dat het slecht gaat enzo wil ik juist alleen maar wraak nemen door niks te doen, heb ik er ook geen zin meer in, krijg ik op die manier me wraak... Al is het verkeerd. En dat het uit is met je vriendin , ja, shit happens, maar ze ken het moeilijk aan houden als ze niet meer verliefd op je is, en dat is natuurlijk erg, maar om nou je energie te steken in sikkemeuren enzo, kun je het beter gebruiken om nieuwe vriendin te zoeken. En je bent ontslagen, naja, doen ze niet zomaar, ken me wel voorstellen dat het met je persoonlijke omstandigheden te maken heeft, maar dan zou je moeten proberen dat zo min mogelijk je werk te laten beinvloeden.

In ieder geval succes...
 
Minderjarig? Minderjarig!? Als je 29 Februari geboren bent dan ben je minder jarig, maarvoorderest zijn we allemaal even vaak jarig ja!
thedoctor 15-1-03?14:35 Print reply
Posts: 523
Misschien is het een goed idee om een weekje ergens anders te logeren?
Effe tot je eigenkomen.
 
RoSsi Is ThE bEsT 46 NR1
Rtm 15-1-03?15:34 Print reply

Posts: 784
woei, nee geen leuke dingen maar eigenlijk heeft iedereen hier wel last van (niet dat dat je iets helpt...)

iig, zometeen gaat de lente weer beginnen, word het allemaal een stuk lichter/leuker enzo, wordt het wegdek weer droog, en dan begint het leuke seizoen weer

geniet van de kleine leuke dingen


 
Honda_mbiloss [Emiel] 15-1-03?16:25 Print reply

Posts: 3697
bij mij gaat ok werkelijk alles kut maar heb overal schijt aan, komt vanzelf wel weer goei
 
NSRider 15-1-03?16:22 Print reply
Posts: 417
Wat rtm zegt klopt Inferno.

Dalik begint de lente en de zomer;

lekkere meiden in korte rokjes
Lekker lang buiten hangen met je vrienden
met je brommer wat rondrijden zonder bang te hoeve zijn voor natte bladeren of ijzel
Groenigheid (bomen struiken)
Lekker in je korte broek en shirtje naar buiten (moeje voor de gein nu eens proberen :n )

Damn ik verlang er ook al naar, maar de herfst en winter zijn dan ook weer dingen die erbij horen. En die sjit met je vriendin: ik heb het pas ook meegemaakt, ben me gaan focussen op brommers en nou gaat het al beter
Met je pa dat is ook wel kut ja, dat hij je brommer in mekaar trapt al helemaal :n
Mijn pa heeft daar ook wel eens mee gedreigd maar dan zei ik dat hij hem mocht betalen en dat ik anders zijn auto zou slopen. Nou weet ik dat mijn vader die brommer van me toch niet zou slopen maarja. Ff wat werk en dat ding van je loopt weer als een zonnetje! Vast wel iemand die je daarbij wil helpen..

Dat van school heb ik nu ook, maar je moet er gewoon niet teveel aan denken, mijn punten gaan ook omlaag maar ik zit ook niet elke minuut van de dag van: kut dat gaat niet lukken.. neej dan blijf ik liever een jaartje zitten dan me zo druk te maken.

Ik hoop dat je je snel weer beter voelt, denk maar aan blije dinge

Mzzl

Nico
 
Bullet 15-1-03?16:33 Print reply

Posts: 12150
aah maat het komt allemaal wel goed!

je bent natuurlijk niet in je eentje!
 
**My BungHole Will Speak Now**
Neonlampje 15-1-03?16:31 Print reply

Posts: 14825
ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE..
Tadam
tadaadadadadadadam
ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE....
Tiedei
tiedidiididiieiieiiedideiidoem.

Meisjes zijn kut, brommers zijn kut, ouders zijn kut, school is kut, alles is kut... tot je inziet dat het allemaal wel meevalt, en er altijd een oplossing is...

Meiden zijn er miljarden van, brommers zijn te reparen, ouders veranderen (en zijn te ontwijken), school.. sjah je wordt uiteindelijk toch wel wat je had willen zijn, en alles is kut.. als dat zo was... dan zat ik hier nu niet meer te tiepen.

Iedereen heeft zn dipjes, je moet er gewoon niet teveel aan toegeven en koppig door gaan!!

(Ik weet mijn pubertijd nog wel, zeker geen pretje. Altijd ruzie met mn ouders. School ging kut, uiteindelijk van school getrapt. Contact met andere mensen ging kut, etc etc... Maargoed, don't let it get to you.. de mooie kant van het leven laat zich hierna zien, daar twijffel ik niet aan!!)

[Dit bericht is ge-edit door Neonlampje op 15-1-03 17:05]
 

Dit topic is 3782 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 5
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved