Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - Stem tegen TCPA

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1335 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #6971 - Stem tegen TCPA
Pagina 2 van 2
Spring naar pagina: 1, 2Vorige pagina
Dit topic is 1712 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Erik_N 10-1-03?19:21 Print reply

Posts: 5360
nederland sucks wat dat betreft...

Fuck al die links partijen, en die rectse zijn ook allemaal kut. En zodra er iemand durft te zeggen waar het op staat, in plaats van al dat politiek correcte gelul is hij racist..

Ik vind op dit moment alleen VVD nog beetje normaal gezien het verkiezingsprogramma van alle partijen. PvdA en CDA lopen elkaar ook alleen maar af te zeiken . het hele PvdA programma staat vol tegenstrijdige dingen. En niemand ziet de ernst van de verslechterende economie in...
 
Minderjarig? Minderjarig!? Als je 29 Februari geboren bent dan ben je minder jarig, maarvoorderest zijn we allemaal even vaak jarig ja!
AR racer 10-1-03?19:44 Print reply
Posts: 184
Quote:
Originally posted by: Neonlampje



edit: Ik ben ook tegen bush, Stem SP en drink alleen linksdraaiende melk

[Dit bericht is ge-edit door Neonlampje op 10-1-03 14:39]


he gast ga jij maar op de sp stemmmen maar dat zij echt de eerste klas tering leiers echt zieke mensen zijn dat die willen gelijkheid in alles zoals oud rusland (comunime ofzo) en ze worden ook helemaal geil van het woord "mileu"
,oke het mileu is wel belangrijk maar ik wil mijn baan niet verliezen en ik denk jij ook niet je brommert.
 
Nick - Administrator 10-1-03?20:05 Print reply

Posts: 4967
Ehm... dat heet democratie Rogier.
Iedereen stemt waar ie op wil stemmen.
En als je het daar niet mee eens bent, best maar ga dan niet zeggen dat het teringlijers zijn enzo maar zeg gewoon waarom je het niet met ze eens bent...
Pim Fortuyn is ook doodgeschoten omdat ie een mening had die vd G niet aanstond. Ik mocht Pim Fortuyn ook niet, maar daarom ga ik hem nog niet neerknallen (of uitschelden of wat dan ook).
 
User 927 10-1-03?20:25 Print reply

Posts: 6405
Van der Graaf is een eikel, en waarom? Omdatie iemand afschiet vanwege een mening. Ok, ik vond Fortuyn ook niet een van m'n favorieten, maar dan schiet je zoiemand toch niet af.... ga een beetje Hitlertje spelen zeker....

BTW jullie verkrachten wel lekker m'n topic zo....
 
Joost 11-1-03?00:05 Print reply
Posts: 1108
hmm, wat heeft de nederlandse poletiek hier nouw mee van doen??

Mare, ik denk niet dat het een M$ imperieum gaat worden met tcpa. IBM en HP zitten ook in het complot en beide ondersteunen Linux voor 200%. IBM is zelfs bezig met het bouwen van een eigen linux distributie.. Ik denk dat het wel los zal lopen.. En anders dan flikker je die pc mooi weg en ga je op een ander systeem over.. (x-box/playstation/msx8000 onder linux ). Het is echt niet zo dat "de" pc de enigste computer toepassing is in de wereld.
 
It is going to be a Endless summer...
huh 11-1-03?14:30 Print reply
Posts: 1755
X-Box is ook van Microsoft . Wel een geinig idee, brommerforum op ja Playstation. Maar ja ik ben een beetje tegen consoles, vind ik lam, alleen maar spelletjes kunnen spelen (al veranderd dat ook wel). En al loopt het wel los, ik vind het asociaal als iemand meer dan 120 miljard dollar heeft. En dan kun je wel zeggen, daar heeft ie voor gewerkt, een vuilnisman werkt even hard (al dan niet harder) en die Gates kan mooi wel heel Afrika van een hongersnood redden . Of een land opkopen. Wat ik wil zeggen is dat ik nie wil dat die gast nog meer winst gaat maken.
 

Dit topic is 1712 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 2 van 2
Spring naar pagina: 1, 2Vorige pagina
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved