Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - Stem tegen TCPA

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1357 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #6971 - Stem tegen TCPA
Pagina 1 van 2
Spring naar pagina: 1, 2Volgende pagina >
Dit topic is 1713 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

User 927 9-1-03?15:10 Print topicpost

Posts: 6405
De grote computer bedrijven (microsoft enzo) zijn een verbond aangegaan over een systeem dat TCPA heet. Wat dit systeem doet is: Het schakelt alle niet TCPA gekeurde software uit. Wat dit als effect heeft is dat er geen zelfgeprogrameerde, gratis of goedkope software meer verkocht kan worden, waardoor het monopoly van Microsoft en de andere grote bedrijven alleen maar groeit.

Teken tegen dit systeem!


[URL[t]]http://www.againsttcpa.com[/t]KLIK HIER[/URL]
 

Mad Person 9-1-03?15:19 Print reply
Posts: 170
kzal zo wel ff tegen stemmen want daar ben ik het dus ook egt niet mee eens :p!!!!!!
wat een streken van die lui.
 
Dit is de onderkant van mijn post............
The Godfather AKA Danny 9-1-03?15:49 Print reply

Posts: 693
Wat een f*ck*ng NAAISTREEK ,
als ze dit flikken ga ik lekker over op linux in plaats van windows......
Ik vind gewoon dat je wel bepaalde shit moet kunnen downen zonder gezeik...
En trouwens er komen tog met de tijd ( als het wordt doorgevoerd) prog?s om het te omzeilen.
Correct me if i?m wrong..
 
Een vrouw met een linkerkoortslip is nooit grappig ;) || NS-1 Tiger-Edition loos, auto is beter
riejuracer 9-1-03?16:47 Print reply
Posts: 353
dat mag toch niet. alleen als de consument er baat bij heeft. en een monopolie is verboden. maar een kartel mag wel, dat is ook wat ze nu vormen.
 
pro race vlamt.
huh 9-1-03?17:26 Print reply
Posts: 1755
Jah ik was sowieso al tegen Microsoft, ze maken kut producten tegen tering hoge prijzen. Als je d'r over nadenkt hebben ze al een monopolie want zo goed als iedereen heeft Windows. En Bill Gates is echt een loser
 
Joost 9-1-03?17:29 Print reply
Posts: 1108
Ach man, stel je niet zo aan. Dit is weer net zo'n overdreven hype als met het echilion verhaal. Juist steeds meer bedrijfen beginnen te begrijpen dat open-source voordelen heeft tov de standaard distributie. Hoe meer je source vebergt hoe groter je beveilegings probleem word. Microsoft graaft mooi z'n eigen kuil, dus maak je niet zo druk. En met zulk soort maat regelen stappen er alleen maar meer mensen over naar (free)BSD en linux.

Ik ben trouwens wel van mening dat zulke systemen als TCPA er moeten komen. Er zijn zoveel mensen die maar weinig van computer weten (zoals je ouders..). Die mensen moeten gewoon gebruik kunnen maken van hun computer zonder al het geouwehoer. Gewoon plug and play, niet moeilijk gewoon een consel als computer die het altijd doet.

Als je echt wil weten wat TCPA is dan moet je eerst het volgende maar even doorlezen.
[URL[t]]http://wintermute.homelinux.org/miscelanea/TCPA%20Security.txt[/t]klikdalink[/URL]


*off-topic*
Dit past wel mooi in het straatje van de USA. Zij wouden het nl ook al strafbaar maken om tcp/ip berichten te versturen over het internet via een een geencodeerd protocol dat niet decodeerbaar is door de overheid..

Persoonlijk word ik toch een beetje zwaar ziek van de amerikaanse instelling. Ze denken echt dat ze de hele wereld onder hun duim hebben en alle recht hebben. Ik kan echt wel uren door blijven typen over die halve zolen daar aan de anderekant van de het water maar het heeft toch geen zin. Amerika trekt zich toch niks aan van wie dan ook. Kyoto boeit ze niks, UN luisteren ze alleen naar als het hun uitkomt en ga zo maar door. Amerika loopt altijd te schermen met hun zogenaamde democratische rechts-staat. Maar het enigste recht dat ze accepteren is HUN recht. Er is maar verdomd weinig democratisch in die politiek. Tuurlijk moet sadam weg uit irak, maar ga dan niet lopen ouwe hoeren over massa vernietegings wapens. Dat slaat gewoon nergens op, als je iemand weg wil hebben moet je dat gewoon zeggen en geen uitvluchten bedenken. Het zelfde als de link tussen al-quada en saddam. Dat slaat helemaal nergens op, want als bin-laden maar aan iemand een hekel heeft dan is het wel sadam-hoesijn. Al-quida was namenlijk opgezet als het leger voor de islamitsche wereld. En juist toen soudie-arabie (inclusief mekka) 1991 werd bedrijgt door irak wouw bin-laden met zijn al-quaida ingrijpen. Daarvoor was zijn leger bedoeld.. Maar ipv al-quada hun oorlog te laten vechten, wormde amerika zich er zo tussen dat soudi-arabie geen keus en wel voor de amerikane moest kiezen. Vanaf dat punt is bin-laden dus behoorlijk anti-usa geworden.. Als amerika nouw es zich niet overal zo publiek mee bemoeide en gewoon de opesitie in irak had gesteund dan was het allemaal een stuk vrediger geweest op deze aardbol. Kijk maar naar iran.. Dat ontwikkeld zich nu ook langzamerhand naar een democratie, die jongeren willen geen dictatoriaal regime meer. Een dergelijke verandering heeft wel tijd nodig, en kan niet geforceerd worden..

nouw jha, meer ga ik ook niet typen, heeft toch geen zin.


[Dit bericht is ge-edit door Joost op 9-1-03 18:01]
 
It is going to be a Endless summer...
PlaceR 9-1-03?17:38 Print reply
Posts: 1588
dit si belachelijk laat ons lekker onze eigen software gebruiken of ik stap ook over op linux en steek da gebouw van microsoft in dee fik. dit is echt belachelijk
 
huh 9-1-03?20:34 Print reply
Posts: 1755
Hehe ik ben het wel met Joost over wat hij schrijft over de VS maar ik denk dat Amerika (en vooral Bush) binnen z'n eigen land die grote softwarebedrijven veelste veel macht geeft. Als je in Amerika geld hebt, heb je macht. Dus B. Gates kan gewoon een deel van senaat omkomen (en dat gebeurd, kijk maar naar die rechtszaken), en pats boem, de regering staat aan zijn kant.

Enneh...free Palestina , dat staat bij ons overal door het dorp op gebouwen geklad
 
chriss 9-1-03?20:41 Print reply
Posts: 1859
dr staat wel niets over cd's kopieren in
 
barry 9-1-03?21:29 Print reply

Posts: 7387
Quote:
Originally posted by: huh

Jah ik was sowieso al tegen Microsoft, ze maken kut producten tegen tering hoge prijzen. Als je d'r over nadenkt hebben ze al een monopolie want zo goed als iedereen heeft Windows. En Bill Gates is echt een loser



hey geen kwaad woordt over bill gates he :p
 
He?
Oscar O. - [HRC Nijmegen] 9-1-03?23:15 Print reply

Posts: 7007
ja ik stem ook wel ff mee want dit is dus dikke bullshit, ben niet zoveel meer met pc's enzo bezig maar weet wel nog waar het over gaat
en joost ja ik ben het wel met je eens, de VS denken altijd dat ze de baas zijn en daar moeten ze echt eens mee ophouden!!!!! :p
 
nobody fuck with us!!
Erik_N 9-1-03?23:17 Print reply

Posts: 5360
Bush is gewoon een oorlogzuchtige hypocriet, en zelf de grootste crimineel op aarde.

Amerika maakt zelfs gebuik van landen als egypte en nog een paar, om daar mensen te ondervragen, zodat ze wat minder last hebben van de zogenaamde "mensenrechten" en dus gewoon kunnen martelen...

Tzijn gewoon stakkers...
 
Minderjarig? Minderjarig!? Als je 29 Februari geboren bent dan ben je minder jarig, maarvoorderest zijn we allemaal even vaak jarig ja!
Neonlampje 10-1-03?14:37 Print reply

Posts: 14825
Ze doen maar, weekje later is dat systeem toch weer gekraakt...

edit: Ik ben ook tegen bush, Stem SP en drink alleen linksdraaiende melk

[Dit bericht is ge-edit door Neonlampje op 10-1-03 14:39]
 
User 927 10-1-03?14:37 Print reply

Posts: 6405
Mensen die zeggen: "Dan stap ik over op Linux" hebben het verhaal op de site geloof ik niet gelezen. TCPA is een chip op de HARDWARE en dus geen softwarematige bescherming. Je kunt er dus onmogelijk omheen als je nieuwe hardware koopt, of je moet alleen hardware kopen van bedrijven die geen TCPA gebruiken. Maar dan word je wel uitgesloten van programma's die door bedrijven worden gemaakt die TCPA licenties hebben.

Dilemma dus, als ze dit invoeren
 
verwijderd 10-1-03?15:21 Print reply
Posts: 4082
extreem linke partijen zijn ergggg :n :p
 
huh 10-1-03?19:09 Print reply
Posts: 1755
Extreem rechtse ook. En als dit toch het politieke topic wordt, dan zeg ik nou dat er geen enkele goeie politieke partij in Nederland is. Maar ja ik mag toch nie nog stemmen.
 

Dit topic is 1713 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 2
Spring naar pagina: 1, 2Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved