Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - aanrijding gehad....

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1313 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #5807 - aanrijding gehad....
Pagina 1 van 2
Spring naar pagina: 1, 2Volgende pagina >
Dit topic is 1453 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

-Zeroed in- 14-10-02?12:26 Print topicpost

Posts: 3255
tgaat weer lekker, ik ben onderweg naar de kerk en rij richting de texaco (degene die naar nijkerk geweest zijn tijdens de BM weten dat misch. nog wel), zit een beetje op me km en toerenteller te letten omdat ik bezig was met warmrijden, reedt dus een km of 45-50 op 4/5000 toeren.
opeens zie ik voor me een renault met een ouwe opa en oma erin, die de verkeerde baan van de weg opdraait zonder uit te kijken!!, hij reed dus gewoon mijn kant van de baan op.
dat zag ik te laat, ik vol in de remmen en probeer nog uit te wijken naar rechts om hem niet helemaal van voren te rammen.
ik zat dus in zijn zijkant, was ff versuft en sta daarna op, proberen ze weg te rijden de ouwe graftakken, ik spring voor die wagen en gebaar dat ze moeten stoppen, opa maakt me nog ff belachelijk door me na te doen.
ik vraag aan die oma "waarom reden jullie me aan???"
oma: "wij hebben u niet aangereden"
ik stond dus helemaal gek van verbazing te kijken hoe ze wegreden, waren intussen wel al allemaal mensen naar buiten gelopen die me brommer overeind tilden, en 1 ervan had het kenteken genoteerd.
opeens zie ik zon jonge gozer met een snelle bmw langsrijden wijzend naar die mensen zo van "ik ga er wel ff achteraan", geeft me een stoot gas en parkeerd zo z'n bmw voor die mensen, vollop toeteren enzo.
vanaf daar heeft een kennis van me het gezien die langsreed, die had dus tegen opa gezegd dat ie om moest draaien omdat ie iemand had aangereden, opa had dus waarschijnlijk gezegd "ok ik keer om", maar nee hoor, hij gaat de rotonde om en peert em.
ik liep terug naar me brommer om de schade te bekijken, gevolgen zijn: broek gescheurd, helm inwendig beschadigd, voetrem geblokkeerd door voetsteun, (WEER)diepe krassen in het voorspatbord, beschermingskapje van vorkpoot afgebroken, demper ingedeukt, remhandel weer verrot, rechterhandvat beschadigt, rechterzijkap gekrast, achterlicht naar de vaantjes, handschoenen verrot, jas gescheurd.
ikzelf heb vrij weinig op me pink na die helemaal dik is en me knie.
later politie gebeld en gewacjt, duurde ruim een uur voordat ze er waren, fijn he zulke politie.
toen alles ff genoteerd, politie is langsgeweest want ze woonden een eindje verderop, ik ga die mensen dus vanmiddag bellen om een keer langs te komen en het schade formulier voor de verzekering in te vullen.

verbazend was wel dat me gsm het (weer) gewoon deed, overeind getilt, gestart en whoppa hij reed, wel een meevaller, gsm'etjes zijn sterke dinkies tis niet de eerste keer dat ie een klap heb gehad.
waar ik me wel zorgen over maar is of me voorvork nu niet verkeerd staat door de klap die hij gehad heeft, hoe kan ik daarachter komen.
en zijn er nog dingen die ik moet weten voor de verzekering?
 

Robert Lukkes 14-10-02?12:49 Print reply
Posts: 1406
Wat een .......

Zeggen ze dat ze jou niet hebben aangereden
Gaan ze wegrijden.

Kijk, dan is er toch wat gebeurd, dat doe je niet zomaar.

Succes met je brommer en laat ze maar betalen.


 
I'm a supersonic highspeed racer
Honda_MB80 14-10-02?12:54 Print reply
Posts: 251
Wat een klote fossielen dat ze doorrijden!

Je voorvork kan heel veel hebben, om te checken dat hij geen speling heeft in het balhoofd, kun je ej voorrem inhouden, en dan de brommer naar voren en naar achteren duwen....
Als je je voorvork ziet bewegen, of je voelt speling, dan issie krom...
Anders niet, nogmaals, hij kan veel hebben, dus denk dat er niets aan het handje is.
Ga nog niet aan je brommer sleutelen! Soms wil de verzekering van de tegenpartij een "expert" sturen om de schade van je brommer in te schatten. Dit kan ook gebeuren door een brommerboer, dat de "expert" daar langs gaat.
Als jij dus nu al gaat sleutelen, kan je veel dingen verhelpen, waar je uiteindelijk geen geld voor krijgt. 't is klote, maar je moet er nog even vanaf blijven.
 
http://www.honda-mbx.tk/
Woeter 14-10-02?13:08 Print reply

Posts: 2832
WHAAAA TERING WAT EEN KUT TYFUS HOERIGE KANKER OUDJES!!!! :p :p :p

Ik zou echt zooo verschrikkelijk kwaad worden volgens mij echt NIET te geloven, dit vind ik echt een van de meest asociale dingen die je kan doen!! doorrijden na een ongeluk, en dan nog doen of je het niet gezien hebt!! :p :p :p

Maar je gsm is nog veel waard en zal veel geld in gaan zitten dus ik zou wel ff je ori uitlaat erop zetten mochten ze er echt naar gaan kijken!!
 
NSR RULEZZ 14-10-02?13:16 Print reply

Posts: 4934
teringggg zwaar kloten man :a :a iedereen gaat tegenwoordig ook op zijn bek of word aangereden :n
veel succes met het innen van het geld
 
oeiii waar is mijn oude vertrouwde grijs/rode brommerforumpje ???
stan 14-10-02?13:19 Print reply
Posts: 395
het heerst echt de laatste tijd :n :a
 
een bh aan de waslijn is hezelfde als een lege fles bier, ----> het beste is eruit
Baasbas 14-10-02?13:21 Print reply
Posts: 2176
Quote:
Originally posted by: Wouter?

...
Maar je gsm is nog veel waard en zal veel geld in gaan zitten dus ik zou wel ff je ori uitlaat erop zetten mochten ze er echt naar gaan kijken!!


ja, maar eerst een paar goed blutsen in die ori uitlaat rammen, dan krijg je die ook vergoed en ori uitlaatjes zijn extreem duur
 
een walvis is geen Elvis, al is hij nog zo dik
Eef 14-10-02?13:31 Print reply

Posts: 2351
Wat een kanker graftakken, ouwe taart... ik zou die hoer met dr gerimpelde slabberkut vermoorden... daar gaat je mooie dure GSM!! :p
 
aprilia2000 mod... :p
crazypeter 14-10-02?13:47 Print reply

Posts: 1298
das zeker niet best voor je
wel gek hoor stel van die op gefokte bejaarden
:p
 
bla bla bal bla bla bla blah
Blukaap 14-10-02?13:51 Print reply

Posts: 10006
Tsjah, om het simpel te zeggen

IK HAAAAAAT BEJAARDEN IN HET VERKEER, ZONDER UITZONDERING

Achterlijke fossielen die met 50 op de snelweg rijden, als een dronken mongool over een 4-baans weg sjezen, vooral geen voorrang geven, want dat hebben zij altijd....

GRAAAH

Oww, anton, succes d'r mee, valt me wel mee dat het niet jouw schuld is (sorry ) enne, idd ffkes ori uitlaat d'r op en die platstampen.
 
Bastila is lief
chriss 14-10-02?15:16 Print reply
Posts: 1859
die had k toch wel effekes de waarheid verteld, eerst je ook nog belachelijk maken, kan ik dus echt niet tegen als zon oude viagraslikker je belachelijk maakt:p (doen ze altijd bij mij op de Fiets, als k asosiaal doe)en khhad me aan et raam ofzo vastgehouden als k em te pakken kreeg en hij reed weg.............

vinden ze dat wij onveilig in et verkeer zijn :p
en inderdaad wat extra schade onderdelen op je brom zetten voor de $$$$$$
 
thedoctor 14-10-02?15:26 Print reply
Posts: 523
Nou klote mensen zeg willen er zomaar uitnaaien.
Jij hebt geluk gehad man zelfde geld had je iets gebroken ofzo.Weet je wat fijn werkt bij de verzekering als je een rechts bijstand verzekering hebt als je dat hebt die gasten zoeken en regelen dan allemaal dingen voor jou en daardoor zal je veel eerder je geld krijgen als ze moeilijk gaan doen.
 
RoSsi Is ThE bEsT 46 NR1
Oscar O. - [HRC Nijmegen] 16-10-02?15:31 Print reply

Posts: 7007
wat een stelletje ouwe kankerhoerezonen zeg :p
ik had ze echt wel gestampt maja daar ben je dan natuurlijk niet mee bezig

zorg maar dat je veel geld kunt claimen van die verzekering want als ze die kentekenplaat hebben genoteerd pakken ze die ouwe kankerhond toch wel

succes!
 
nobody fuck with us!!
Rtm 16-10-02?16:10 Print reply

Posts: 784
wat raar zeg, als opaatjes gaan wegrijden... (???) Misschien hebben ze wat te verbergen, dat ze vroeger bij de maffia zaten ofzo

Krijg je zometeen vet veel smeergeld, als je maar niks zegt

Maar Anton, dat is die gsm waar ik ook nog op gereden...en toen ben ik ook nog bijna aangereden door die stomme witte golf (meetingmembers weten dat nog wel, Raffael reed achter mij)

Hehe, toen ging ik maar de berm in (duh, ik had niet veel keus..) maar ik was mn nsr gewend en toen ineens had ik veel meer grip dan ik dacht toch wel leuk zon gsm-ettje

Nou ja, succes dr mee, mzzls
 
swiss 16-10-02?17:17 Print reply
Posts: 672
eey anto nweet je wat je doed je gaat naar de gare afzetter winkel 3000+ in nijkerk en als we ff uitrekenen hoeveel zij mij voor de zeta hebbe nlaten dokken krijg jij toch al gauw 25-3000 euro voor je beschadigde remhendel .

maar eh is inderdaad kut als zoiets gebeurd
het beste is om er (Als het nog kan) metee nachter na te rijden en het kenteken onthouden. ohja trouwens weegrijden na ene ongeluk is strafbaar en wordt als het goed is minimaal een proces verbaal opgesteld of zelfs voorkomen bij de rechter, EN ook al zijn het oudjes en zijn ze erg geschroken waarom ze mischien wegreden, wegrijden blijft wegrijden en dat mag dus echt absoluut niet zorg dat ze daarvoor ook gestraft worden, en laat je niet afschuiven met de redenatie dat ze oud zijn ofzo, want als jou boeit het toch ook niet als je wordt doodgereden door ee njonkei of e neoudje dood is dood, dus die mensen moeten net als de rest ook gestraft worden.

snappie
 
dae obbe ufm bergli, da staet an schwaze mtx 8, ich has i w
Bullet 16-10-02?17:50 Print reply

Posts: 12150
Hey anton ik kan alleen maar zeggen dat het erg kut voor je is, en hopelijk komt alles nog wel goed!

maar in tussentijd moet je toch wel je fiets gebruiken en ik weet dat je je GSMtje gewend was en dat je fietsen haat!

Dat zal wel leuk worden op school: elke dag een pissige anton!
 
**My BungHole Will Speak Now**

Dit topic is 1453 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 2
Spring naar pagina: 1, 2Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved