Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - Ongelukken topic

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1325 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
Hoeveel ben je al kwijt geweest aan ongelukken?
<100 euro
100>500
500>1000
1000>2500
2500>5000
>5000
Verzekering heeft betaald
  Main Forum - Topic #42857 - Ongelukken topic
Pagina 3 van 4
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4Vorige pagina | Volgende pagina >
Dit topic is 5750 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Topic Regels
 
na overleg weer open
zolang het topic maar blijft lopen
zoals het nu loopt
geen offtopic gepost
anders ie ie zo weer dicht


Verder zijn geen andere grote topics gewenst
 

Terror 11-5-2007 9:03 Print reply

Posts: 9269
na overleg weer open
zolang het topic maar blijft lopen
zoals het nu loopt
geen offtopic gepost
anders ie ie zo weer dicht
 
Shifty 11-5-2007 9:56 Print reply

Posts: 1113
Oke, nou ik ben iets van 2 keer onderuit gegaan. Eerste keer was meteen de ergste, ik was aan het bezorgen op een puch maxx (jaja ik was koerier) en mn gashendel bleef hangen net toen ik de boch om wou. Remmen hielp niet al te veel (dankzij de goeie kwaliteit trommelremmen van dat apparaat) dus ging ik recht op een dikke boom met 4 bankjes eromheen af. Boom net ontweken, bankje volgas geraakt. Ik vloog een endje door de lucht en lande op mn schouder, brommertje vloog meteen in de hens... Kheb een paar dagen last van mn schouder gehad en mn vizier was nogal geschaafd. Achteraf gezien heb ik erg veel mazzel gehad aangezien de brommer meteen in de hens vloog, en ik de boom maar net heb ontweken. Ik zat ook onder de benzine, dus had ik de boom geraakt, was ik waarschijnlijk in de hens gevlogen...

2de keer was op mn mtx-sh, het had erg geijzeld, ik wou weg gaan naar school, was nog geen 50 meter van huis gleed ik onderuit. Achterwiel gleed weg, ik zet mn voet aan de grond en mn voet glijd ook weg, pleur ik om. Was niet zo heel erg, ik reed maar 5~10 kmph dus viel mee. Alleen was mn stuur een beetje krom.

Wonder boven wonder nog nooit onderuit gegaan bij het crossen Komt vanzelf nog wel een keer.
 
-- Crosser Only -- Crosser 4 life --
van de zaande 11-5-2007 10:00 Print reply

Posts: 43
1e keer was toen op een meeting wheely's probeerde te maken

2e was met dezelfde speedfight, die heb ik toen in de zijkant van een auto geparkeerd

3e keer was met de MT5, paar keer op mn smoel gegaan (natte weg, noppenbanden, en achteraf bleek dat mn mt af en toe olie lekte, en dat zat dan op de band

toen ben ik echt hard onderuit gegaan met een nsr (80 km/h) en DAT vond mn knie niet zo tof (duurde iets van 3 weken voor ik weer fatsoenlijk kon lopen, en mn knie kon buigen)
 
waarom? omdat het kan!
KennyVespa 11-5-2007 10:07 Print reply
Posts: 133
1 keer met me vespa ging een drempel op en moest daar naar rechts (was zoon drempel met klinkers) dus ga naar rechts maar hat dus gevroren en ineens achterwiel brak uit door te veel gas geven en toen maakte ik schuiver, stepje beschadigd, rem hendel scheef, en ik pijn aan me knieen en me handen

verder nog nooit gevallen in 3 jaar tijd, met me dt gelukkig ook nog niet
 
rubbert 11-5-2007 10:31 Print reply

Posts: 8825
1 keer met m'n zundapp door een bocht, een beetje te snel dus ik wil remmen alleen dacht ik er ff niet aan dat die voorrem nog niet normaal was en gelijk blokkerde dus ja dan ga je
behoorlijk wat schaafplekken en m'n hele horloge aan stront, dit was m'n horloge na het ongeluk:



en 1 keer met m'n sh bij een hek op gereden, op een lang kavelpad en aan het eind daarvan zit een haakse bocht, ik rijd daar tegen de honderd en ik wil remmen voor het eind van het kavelpad, was ik vergeten m'n achterrem op te spannen want dat had ik de vorige dag al gemerkt, dus ik kom daar met een gangetje van 50/60 op dat hek
ik had alleen wat last van m'n knie die ook het hek geraakt had
foto's van de schade:







Dit bericht is gewijzigd door rubbert op 11-5-2007 om 10:32 uur.
 
Draai- ontwerpwerk?--->PM
gieli0 11-5-2007 10:34 Print reply

Posts: 380
1ste keer citta:
aan lopen ging echt verrot hij had al een tijd stil gestaan. eens pak hij het gas ik had hem vol open. citta viel op me was toen 14.

2de keer kymco kut plee:ik reed netjes 30 komt er een auto uit een uit rit staat dwars voor me ik remmen voor hem weg glijden spring er af. ik had niks auto dikke deuk. scooter totallos. is gerepareerd.

3de keer kymco kutplee: door de bocht over een put deksel had net geregend schuivertje. glijschade schaaf wond op me knie.
 
ja ja
G-Force 11-5-2007 11:02 Print reply

Posts: 4603
1ste en enige keer:
Met mn gele RS oud model. Het regende vrij hard, en een auto remde plots superhard tot stilstand, ik reed er rustig met nog geen 40 km/h achter op iets van 10 meter afstand,
dus ik grijp in een reflex vol in mn voorrem, en op natte klinkers icm harde kutbandjes ga je op je plaat

automobilist reed vrolijk door zonder op of om te kijken, dat deed ik ook maar...
knipperlicht kapot plus krassen, was een mooie gele streep van mijn lak te zien op de weg
Verder lag ik er half onder, knie geblesseerd plus flinke schaafwond, en last van schouder.

Verder liet ik iemand op mn rs rijden, geeft ie daarna die brommer aan mij terwijl ik een helm in me rechterhand heb en met mn linker het stuur vast probeerde te houden.
stuur draaide naar links en brommer besloot te gaan liggen
 
Fuck brommers, word 18 koop n auto en motor...
Trax - Forum, Sales & Projecten Mod 11-5-2007 11:10 Print reply

Posts: 13700
1 Ik kom aanrijden, na bocht staat vrouw met auto over haaientanden heen op fietspad met auto, ik haal het niet optijd om te remmen. Ik ertegenop niet veel schade totdat paar weken later scheur door frame liep. Beide papiertje getekend van geen schade omdat ik te hard reed (A)

2 Valkenswaard meeting, vincent remt met motor, ik erachterop. Hij kras over zijn demper en voetsteuntje speling. Ik paar kappen kaduuk.
 
Thijsse - Forum, Projecten & Gallery Mod 11-5-2007 12:35 Print reply

Posts: 17929
ff poll toegevoegd
 
richard3 11-5-2007 12:39 Print reply

Posts: 5198
1x onder uitgegaan en niet eens echt goed ofzo

in een bocht op klinkers (is normaal al glad) en nu lag er ook nog eens een olie spoor en ging ik dus met pak weg 15 km onderuit. kuipruitje gebroken en wat lak er af overgens wel 200 euro terug gekregen uit waarborg fonds of zo
zelf eens paar schrammen
 
op naar de grote brommers
THOMASJEUHHH 11-5-2007 13:13 Print reply

Posts: 4159
ik laats nog,,

op me ns1, ik ree een bochtje in met gangetje van 20 ofzo,, t was donker en het was een pad met van die iriitante grind steentjes kwam er net een kamikaze kat voor springen, dus ik rem wat harder met me voorrem, en daat lag Thomas

en ik was laatst op de mtx(110cc enz) van me buurjongen aan driften,,
en zijn voorem liep aan, dus ik ging iets te stik en voorwiel gree weg dit keer en daar lag thomas

verder van die kleine ongelukjes
 
bwoaahhppp,,..
Harold 11-5-2007 13:32 Print reply

Posts: 1052
Voor me 16e gigantisch vaak gevallen (niet bij gehouden hoevaak) maar nooit echt hard. Maar dat kwam meer door te hard in het gras door de bochten rijden en nog wel een paar keer met springen, waarvan 1 keer dat de achterbrug uit het frame was gescheurd.

1 keer was wel dom, toen ik 14 was ofzo had ik net me yamaha dt helemaal gespoten en netjes in elkaar gezet. Me eerste ritje maken en toen sloeg ineens me voorrem vast. Bleek dat ik de kabelgeleider(dat beugeltje aan je buitenpoot) was vergeten vast te zetten en die tussen de spaken terecht was gekomen ging voorover over het stuur heen

Na me 16e 2 keer gevallen met ijsel, 1keer voor een jaar terug (kapot knipperlicht) en de 2e keer een jaar later ongeveer in de zelfde bocht als toen. Nu me koppelingshandel kapot.
 
Stienzemanrobinson 11-5-2007 13:32 Print reply

Posts: 518
Auto met groot licht komt er aan gereden, ik word verblind en tegelijkertijd komt er een flauwe bocht aan. Vervolgens raak ik een paaltje en lig onder me brommer in de sloot.
linker kuip naar de klote+ kuipsteun krom+ linkerknipperlicht kapot en me oliedopje is pleite(zal wel ergens in de sloot liggen).

http://www.brommerforum.nl/showtopic/38711/35

maar gelukkig wordt ik goed betaald voor het in de prak rijden van brommer. Heb 1064 euro gekregen van de Provincie.
 
renoeius 11-5-2007 13:35 Print reply

Posts: 6409
ik heb nog een keertje een lompe actie gehad.
ik zat op iemands MT, maar die had er een kickstarter van een scooter op zitten. toen ik wilde afstappen, bleef ik met mijn broekspijp achter die klote kicker hangen. viel dus gewoon omver.
zijn remhendel was afgebroken. hij wilde dat ik nieuwe ging betalen voor hem dingetje van 2 euro . heb ik niet gedaan en een week later kreeg die een boete omdat ie geen degelijke voorrem had .
 
Erik 39 11-5-2007 14:00 Print reply

Posts: 15088
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: renoeius
ik heb nog een keertje een lompe actie gehad.
ik zat op iemands MT, maar die had er een kickstarter van een scooter op zitten. toen ik wilde afstappen, bleef ik met mijn broekspijp achter die klote kicker hangen. viel dus gewoon omver.
zijn remhendel was afgebroken. hij wilde dat ik nieuwe ging betalen voor hem dingetje van 2 euro . heb ik niet gedaan en een week later kreeg die een boete omdat ie geen degelijke voorrem had .

haha, geweldig, die boete :P
Ik ben nog nooit met een brommer gevallen, puch ofzo die ik vanaf mn 10e had. Wel paar keer met de crosser.. Op de crossbaan is dat redelijk normaal natuurlijk, keertje omvallen, maar ben 1 keer hard gevallen.
Ik had hem toen nog niet zo lang en toen reed ik 40 ofzo, ineens werd ik van de Honda afgeworpen, maakte een salto en kwam op mn rug neer. De motor vloog ook door de lucht en kwam voor me neer. sub-frame achter was krom, verder weinig aan de hand. Ik dus gewoon weer verder rijden. De volgende dag wordt ik wakker, met last van mijn nek, rug en kon mijn rechterpols niet meer bewegen. Ik dacht al: Hoe moet dat morgen op school. Maar die dag daarna wordt ik weer wakker, en heb helemaal nergens meer last van! Motortje weer goed gemaakt daarna. (typfouten voorbehouden)
 
Derbi-loos! -- www.ERIKVONHOF.nl

Dit topic is 5750 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 3 van 4
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4Vorige pagina | Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved