Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - Verzekering

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1034 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #3350 - Verzekering
Pagina 5 van 6
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6Vorige pagina | Volgende pagina >
Dit topic is 7404 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Hier_ben_ik - Administrator 3-4-02?10:07 Print reply

Posts: 8499
ik zit dan wel in een goedkope regio maar 191 euro is veel te veel vind ik. heb het er al met ons pap over gehad en die had er geen (grote) problemen mee als ik hem op iemand die ouder is verzeker (lees: vader of opa, opa is nog 20 euro goeiekoper per jaar hehe)
 
Members zijn vervelend :-|
frankarnhe 3-4-02?10:01 Print reply
Posts: 1213
Ach, als ze ons willen naaien kunnen ze dat toch zo doen, want wie rijd hier nog helemaal origineel&45km/h ??
 
Blorn 3-4-02?13:43 Print reply

Posts: 13825
ik rij momenteel wel 45 km/h maar dan op een vespa ciao (snorfietsje dus..)
 
NSR RULEZZ 6-4-02?02:11 Print reply

Posts: 4934
hmzzz nou ja GRONINGEN rulezz behalfe bij de verzekering :( 185 euro voor en 16jaarige :p
als ik um op mijn pa's naam laat zetten is ut rond de 60 euro hmzzz maar ik lees in mijn verz. bewijs dat je dan problemen kan krijgen en iets van 2000 piek 1600euro ofzow moet betalen nou da is ut risico niet waard
 
oeiii waar is mijn oude vertrouwde grijs/rode brommerforumpje ???
Baasbas 6-4-02?13:38 Print reply
Posts: 2176
Je krijgt alleen problemen als ze erachter komen dat jij er meer mee rijdt dan je pa. EN hoe willen ze dat nou bewijzen dan?

En trouwens, wat Frank.Arnhem al zei: ze naaien je toch wel omdat je opgevoerd bent...(je brommer
 
een walvis is geen Elvis, al is hij nog zo dik
Joost 6-4-02?19:38 Print reply
Posts: 1108
Ik heb dus het dus ff aan me oom gevraagd. Het zit zo, je mag dus wel via je pa je brommer verzekeren alleen het kan dan zijn dat de verzekering gaat kutten bij het uitbetalen. Het is echter niet zo dat het illegaal is om je brommer wa te verzekeren via je pa. De politie kan je niets maken dus.

Persoonlijk ga ik hem gewoon vanaf 3 mei verzekeren, dan betaal ik slects 95 euro. Als ik hem op me pa's naam verzeker scheelt het maar 20 euro, en dat vind ik het risico niet echt waard.

Het is echter wel zo, hoe groot is de kans dat je een ongeluk krijgt? En dan nog, als ik een ongeluk krijg dan zouw ik eventueel nog wel 3000 gulden eigen risico kunnen dekken. Maar dat is voor iedereen natuurlijk verschillend.


lude :-> heb je die c-quad laten op schalen naar 10.5?!!! Jhee, das wel machtig groot

Ik heb nog steeds die free-air 8.5, alleen die is best gaar aan het worden. Leading-edge tube is continu lek en de naden gaan wijken. Wordt dus es tijd voor een nieuwe.
Ik vaar nu op een zelf gemaakte twin-tip, das echt supper relax. Kost nog geen 60 euro en vaart perfect! Moet je maar es op www.stuntkites.nl kijken. Geen gezeik met gijpen enzo. Het vaart echt veel beter dan een directional. Heb er nu al sprongen van 5 meter hoogte mee gemaakt:n.

Hopen de grote meneer boven morgen ook even gaat blazen want ik ben nu al weer besmet met het aderaline virus.
 
It is going to be a Endless summer...
Neonlampje 6-4-02?21:13 Print reply

Posts: 14825
Ja die order heb ik geplaatst ja voor vergroting, alleen kreeg bericht dat het heel lastig ging worden (werd gebeld door de producent)
en die zaten te zeuren over de lengte van stokken enzo... nouwjah, ik hoop dathij nog gelevert mag worden, anders dan wordt het ff lekker doorsparen voor een arc

jaa zo'n board wil ik ook gaan maken!!

Heb woensdag klein ongelukje gehad, was lekker snoeiharde wind.. dus ik de C-quad 6,3 de lucht in... nou lekker springen enzo..
3 meter 3,5 meter... en opeens dikke windvlaag over de 5meter heen (volgens mn pa, die zat te kijken) nouwjah dat landen ging dus nog net goed.. flikker ik me vlak daarna toch op men bek... hele weiland over getrokken.. zo mn vlieger in het prikkeldraad :a :a dikke winkelhaken erin... echt zwaar zitte balen toen..

Nu moet ik volgende week lekker gaan zitte tapen en naaien en kijke of ik hem weer de lucht in krijg (ziet er wel stoer uit, met van die dikke gerepareerde stukken zeil op vlieger lijkt me

Maar zo'n plank is dat beejte easy zelf te maken, en dat vaart echt leuk?? (enne 60euro.. dat GA ik dus echt zelf doen nu!!!)
 
frankarnhe 7-4-02?00:41 Print reply
Posts: 1213
Quote:
Originally posted by: Baasbas?

Je krijgt alleen problemen als ze erachter komen dat jij er meer mee rijdt dan je pa. EN hoe willen ze dat nou bewijzen dan?



ik denk dat ze daar wel maniertjes genoeg voor hebben om dat te onderzoeken.
Verzekeringen zijn echt teringlijers hoor! Je moet wel altijd dikke premie betalen, maar als het om uitbetalen gaat is het een vet gezeik en duurt het super lang, die gasten proberen alles om zo min mogelijk uit te hoeven betalen en zo veel mogelijk winst te pakken, daar hebben ze genoeg mannetjes voor lopen
 
wipe-out 7-4-02?00:46 Print reply

Posts: 7672
Quote:
Originally posted by: Baasbas?

Je krijgt alleen problemen als ze erachter komen dat jij er meer mee rijdt dan je pa. EN hoe willen ze dat nou bewijzen dan?

En trouwens, wat Frank.Arnhem al zei: ze naaien je toch wel omdat je opgevoerd bent...(je brommer


Vader van een maat van mij die bij een verzekeringsmaatschappij werkt, vertelde mij laatst dat ze daar speciale mensen rond hebben lopen die nagaan of de uitkering wel gerechtigd is wanneer ze uitkeren. Nu zullen ze wel niet gaan liggen mierenneuken bij blikschade van een paar duizend gulden, maar als er iemand invalide is, en de schade in de tonnen loopt, heb je een grotere kans dat ze moeilijk gaan liggen doen, en een soort van zoeken naar punten, waardoor hun kunnen zeggen dat ze niet uit hoeven te betalen, zeg maar.
 
MBBBBBB 7-4-02?11:38 Print reply
Posts: 2340
mijn vader heeft zelf orion gebeld, om te vragen of het mogelijk is dat de verzekering op zijn naam staat, terwijl ik er op rij. Dat is geen probleem MAAR bij een ongeval gaan ze uit van de leeftijd van de bestuurder die er op DAT moment op zit.
Dat betekent dat als mijn vader een ongeluk zou krijgen er een eigen risico is van 500 euro. Maar als ik erop zou rijden zou dat betekenen dat ik een eigen risico heb van 1000 euro. Als je je brommert dus op de naam van je ouders zit ben je bij ongelukken dus altijd 500 euro meer kwijt
 
Nikoz 7-4-02?11:59 Print reply
Posts: 819
is dus toch nog een best groot risico.. maarja ff overna denken want als ik verzeker kost het me 200 euro en op me pa's naam kost het maar 90 euro scheelt ook weer een hoop
 
mito maaaster
barry 17-4-02?18:05 Print reply

Posts: 7387
m'n pa heeft naar oriongebelt en die kwam toch met hele andere bedragen aan kwakken dan wat op de site staan dus die bedragen kloppen helemaal niet volgens mij!

maar ff voor de duidelijkheid, ze hebben verteld dat als hij op mijn vadersnaam ik NIET verzekerd ben, en toen maar ff de prijzen gevraagd

op de site voor mij:
(alles WA dan)
ik: 191 euro pa: 81euro (110euro verschil erg aantrekkelijk)

over de telefoon zeiden ze:
ik: 181 euro pa: 141 euro!! dat is toch wel een verschil, 81euro of 141 euro

ik dacht al, mooi 10euro minder
toen ff naar de plaatselijke brommerdealer gebelt en die verzekerd dus ook de brommers via oriondirect, van 1mei nu tot volgend jaar ook WA is het bij hun 170,50 euro dus weer 10euro minder en daar zit plaatje ect alles bij dus geen extra kosten over heen

dus dat is wel weer een meevaller!
dus bij orion kun je hem WEL op je vader verzekeren (DUH) maar je bent zelf NIET verzekerd, dat staat vast

en bij die WA 170euro zat geen eigenrisico bij!

nog vragen?
 
He?
Martijn 17-4-02?23:09 Print reply
Posts: 10000
ja ik, wie heeft de pet van tante jet?
 
aanschouw... *** http://www.brommerforum.nl/user/357 ***
Neonlampje 17-4-02?23:15 Print reply

Posts: 14825
ik heb vraag...
kan dat echt niet goedkoper??!!
anders gooi ik mt alleen in de zomder in verzekering met mooi weer, en rest rij ik wel op mn puch.. vin die prijzen echt abnormaal!!
 
frankarnhe 17-4-02?23:41 Print reply
Posts: 1213
Ik verzeker mijn MT dit jaar (ja sinds lange tijd )
Op mijn broers naam -> 105euro
 

Dit topic is 7404 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 5 van 6
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6Vorige pagina | Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved