Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - forum regels voor de mensen die het ZOUDEN MOETEN weten, maaaar....

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1196 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #3076 - forum regels voor de mensen die het...
Pagina 2 van 2
Spring naar pagina: 1, 2Vorige pagina
Dit topic is 766 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Nick - Administrator 3-3-02?19:30 Print reply

Posts: 4967
Nogmaals: de moderators worden er niet gek van, maar ze proberen er wat aan te doen. Deze keer is dat door een topic te plaatsen, volgende keer is het weer iemand persoonlijk erop wijzen.

En de moderators lopen niet te schelden (in tegenstelling tot sommige forum gebruikers ), maar proberen het op een goede manier op te lossen.
En de ingrepen van moderators komen misschien wel over als zeikerig, en soms moet je ook een beetje zeiken als moderator zijnde, maar ze zorgen er wel voor dat het forum leefbaar blijft.
 
Zeta-boy 3-3-02?19:33 Print reply

Posts: 2066
Heel vaak heb ik dingen zoals mzzls enz gewoon weggehaald. Ik had er toen verder niks over gezegd. Maar ik heb op een gegeven moment een edit bij iemand gedaan. Ik had er wat bijgezet en ik dacht dat ik ook die topic had gemaakt al, en nog geen uur later doet diezelfde persoon het nog een keer. Dan word ik gek ja.

En als dan ook die topic prominent bovenaan staat en de mensen blijven gewoon die dingen neerzetten, mag ik er dan wat van zeggen en mag ik dan kwaad worden?!?!

Ik doe het liever ook niet hoor zo'n topic neer zetten en op slot zetten. Maar ik weet gewoon dat anders die topic binnen een dag verdwenen is. En wat je zegt over dat mensen in hun eigen vrije tijd de regels niet door willen lezen is onzin. Zo lang is het niet. Het is ook niet ingewikkeld enzovoort. Er zijn wel meerdere lange verhalen of grote topics op het forum en daar hebben de mensen ook geen moeite mee om te lezen.

Maargoed als iedereen deze topics nu heeft gelezen en de regels ook, kan wat mij betreft alles dicht.

Nogmaals het is heel simpel. Je zet gewoon geen begroetingen en afscheidjes erbij. Je leest ff de regels door, is binnen een minuutje gedaan, je houdt je er gewoon aan en dan hebben wij moderators niks te klagen. Als je een keertje een misstapje maakt is niet erg. We zullen er dan niks van zeggen, maar gebeurt het herhaaldelijk dan krijg je er wat van te horen. that's it.
 
The show must go on, on and on. Does anyone know what we are living for??
Hier_ben_ik - Administrator 4-3-02?15:40 Print reply

Posts: 8499
Ik ben v??r de forumregels etc, maar ik vind eigenlijk ook niet dat een moderator zijn positie mag misbruiken door een topic te openen en deze meteen op slot te zetten zodat het topic altijd bovenaan blijft staan.

Ik open zelf altijd alles waar een groen bolletje bij staat, en nu heb ik elke keer dat topic erbij (klik topic toch meteen weer weg als het geladen is -> nutteloze datatransfer -> forum langzamer -> meer irritatie (bij verschillenden onder ons is gebleken)) dus ik vind eigenlijk dat Zeta-boy zijn topic over forumregels moet verwijderen of het slotje eraf halen.

-- Met alle respect voor de moderators hier op het forum, jullie doen je werk z??r goed hoor!! --
 
Members zijn vervelend :-|
Nick - Administrator 4-3-02?15:48 Print reply

Posts: 4967
Dat topic van Zeta-boy zal ook niet voor altijd bovenaan staan. Effe wachten tot iedereen het een beetje heeft gelezen en dan is het weer weg hoor.
Dat het irritant is, is in dit geval juist een goed teken omdat iedereen het dan ziet, en ook ff leest. Dat is nl de bedoeling van dat topic.
 
Sven the man 4-3-02?16:40 Print reply
Posts: 456
Quote:
Originally posted by: Zeta-boy?

Ok ik moet toegeven dat ik die replie niet alleen getiept had vanwege forum redenen. Ik ken Broske en Sven ook persoonlijk en het feit dat ze de laatste tijd soms behoorlijk triest doen telt ook mee. Ik vind het nogal triest dat ze me hier aanvallen en dat niet persoonlijk durven. Ze hebben alle tijd gehad, maar nee dan zeggen ze niks. Ik ben nu eenmaal moderator en moet dingen doen die niet altijd even leuk zijn, maar so what! Ik heb er voor gekozen. Maar via internet commentaar geven op mij en dan niet eens mijn normale naam of forumnaam gebruiken vind ik gewoon te ver gaan. Het kan gewoon heel simpel zijn. Je houdt je aan de zeer simpele regeltjes die er gemaakt zijn en er is niks aan de hand. Anders moet ik, het had ook gerust Jordi kunnen wezen, ingrijpen. Zo simpel is het.

jonge waar heb jij het nou weer over... ten eerste heet jij vur bekant half roosendaal beev, en denk nou nie dat dit via het forum wor gezegt omdat ik da in het echt nie durf ofzo, tis toch logisch dat ik er een topic over openen alssik mijn mening ff kwijt wil. Ik bedoel, ik tjek ff het forum en wa zie ik... die bepaalde topic... dan ga ik echt nie een keer w88 tot da ik jou weer es zie om er dan wa over te zegge maar ik open er gewoon ff een topic over, ut gaat toch over het forum...

ut valt mij trouwens op dagge pas in je laatste reply iets zegt over het geen waar mijn verhaal nou eigenlijk om draaide, in de eerste replies snapte je volges mij nie eens waar het om ging. Namelijk dat zo'n topic met zo'n slotje erop die boven aan blijft staan veel irritanter is dan die paar keer mzzl ofzo die iemand er toevallig 8er zet... terwijl ut toch jou taak is om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk irritante dingen opt forum zijn (neej ge hoef me nie gelijk te bannen, das weer iets te letterlijk )
 
[B]6000cc RACER!!![/B] [IMG]http://24.132.20.228/mup/276.jpg[/IMG]
Joost 4-3-02?16:57 Print reply
Posts: 1108
Ik weet niet hoe het is als je als newbie je registreerd, maar laat ze in ieder geval eerst een keer de regels door lezen. Dus bij het registreren.

Daarnaast zullen jullie er aan moeten wennen dat het forum gewoon enorm aan het groeien is. Er zal dus ook meer gemod moeten worden. Als dat teveel wordt moet je extra mod's regelen.

De mazzel regel heeft wel wat. Maar ik vind persoonlijk dat waarneer je een grote post hebt gedaan (.me baby talk?) je daar best een groet onder mag zetten om hem af te sluiten. Oke, als net 5 regeltje's hebt getyped is het natuurlijk onzin.



 
It is going to be a Endless summer...
Nick - Administrator 4-3-02?17:45 Print reply

Posts: 4967
Valt wat voor te zeggen.
Ik zat er zelf aan te denken om een nieuwe user automatisch een mailtje te sturen met daarin een link naar de rules ofzo.

Vanwege het groeiende aantal bezoekers zijn er ook al een aantal nieuwe moderators aangenomen (Wouter en Dave), en de tijd zal uitwijzen of er meer moderatie nodig is.
 
Pingu 4-3-02?17:56 Print reply
Posts: 1842
jonge waar heb jij het nou weer over... ten eerste heet jij vur bekant half roosendaal beev
-------------------------------------------------
je vergeet nipse e dikke vette sven
 
2fast 2stroke mbx80 tuned

Dit topic is 766 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 2 van 2
Spring naar pagina: 1, 2Vorige pagina
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved