Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - PIM op TV! (een rug te ver)

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1291 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #2706 - PIM op TV! (een rug te ver)
Pagina 6 van 6
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6Vorige pagina
Dit topic is 3073 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

MT Freak 26-1-02?15:26 Print reply
Posts: 311
Tsjah,

Ik ben het eens met Vreemdeling en Siepert!
En dat met 'vrienden' vind ik ook nergens op slaan. Als je met zo'n turk ruzie hebt gaan ze altijd d'r vriendjes erbij halen. Laatst ook, Skateboarden op Wilhelminaplein (metrostation Rotterdam). Ik was er niet bij maar toch...
Vriend van me was aant skateboarden, andere vriend was ff wat drinken halen....

Komen er 2 van die turkjes op 'm af. 1 oude en een kleinere, en die gaan z'n pet af lopen pakken, eten uit zijn tas halen enz. Pf dan ben je toch k*nk*rzielig of niet? Dat kleine mannetje durft echt alleen mar iets te doen als anderen erbij zijn.... Echt kenmerkend voor die personen. Ik heb nog wel 1000 andere voorbeelden daarvan.

Voor mijn school staan ook altijd van die groepjes antillianen, ook een stelletje honden. Een vriend van me zette zijn scooter in het fiesenhok. Alleen op stuurslot. Komt er iemand z'n klas in. Met de mededeling: Ze zijn je scooter aan het stelen!! Dus die gast belt snel de politie, maar die kwamen te laat. Ze waren hem al gepeerd, weliswaar zonder scooter, ze kwamen er te laat achter dat er geen kickstart opzat Ze hadden hem gewoon het fietsenhok uitgetild! 15 mensen op het schoolplein keken gewoon de andere kant op Het is allemaal vastgelegd op de beveiligingscamera's, maar de beelden zijn te 'onduidelijk' Pfffff Hij weet wel wie het zijn, maar wat begin je er tegen?

Er zijn trouwens hier in de regio 24 mensen gearresteerd met contacten op de 'bekende eilanden'. Ze schopten hier mensen van scooters af, en jatten motoren, en die gingen rechtstreeks naar dat gebied! Te gek voor woorden tog, en over 2 jaar staan ze weer buiten, en doen ze gewoon hetzelfde. Laat ze werken voor d'r geld!

Owjah, kijk eens 1 keertje naar opsporing verzocht, vooral naar de signalementen van de daders. Tsjah, ik heb mijn zegje weer gedaan.....


 

Dit topic is 3073 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 6 van 6
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6Vorige pagina
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved