Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - Met 70 frontaal op een bus

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1077 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #26043 - Met 70 frontaal op een bus
Pagina 1 van 5
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5Volgende pagina >
Dit topic is 4442 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Pol de MT5 Crosser 5-2-2005 22:40 Print topicpost

Posts: 2892
Zoals de titel al zegt......kheb een ongeluk gehad. Leuk denkt iedereen maar kwou het even gaan melden. Ik baal der echt van want ik rijd bijna nooit meer op me MT (ben inmiddels al weer 19) en ik ben er heel zuinig op. Nou rij ik weer es een keer en rij hem gelijk helemaal naar de klote. Ofja die vent rijd mij helemaal naar de klote.

Tis al weer bijna een week geleden gebeurt afgelope maandag. (1 februari) maar ik heb nog niet echt tijd gehad om foto`s te maken enzo en ik heb tot Donderdag in het ziekenhuis gelegen. Ff een kort verhaaltje daarover.

Ik reed dus vrolijk op zon normale weg in een dorp en zon busje kwam der aan en die dacht wel even snel voor mijn neus een inrit van een huis of zo op te kunnen. Nou kans om te remmen kreeg ik niet eens meer en ik knalde er dus vol op. Ik ben er overheen gevlogen en me MT-5 is er half onder gegaan.

Hier even een tekeningetje:


Nou ik had gelijk in de gaten dat me bovenbeen gebroken was want ik was bij bewustzijn en ik schreewde het uit. Die vent rijd zijn bus naar achter want hij dacht dat ik ook onder zijn bus lag. Maar ik lag rechts in de berm. Ik kreeg niet eens de kans om te remmen zo snel ging het. Wel dacht ik nog aan uitwijken maar dan zou ik tegen een lantarenpaal of verkeersbord gereden zijn.

Gelukkig lag ik daar nu 20 cm vanaf met me hoofd.

Nou de ambulance kwam. Nou heel gebeure enzo er waren gelukkig 3 (!) mensen die het hadden gezien dus ik had genoeg getuigen dat ik geen voorrang kreeg. Tot mijn verbazing vroeg die vent ook helemaal niks aan mij. Hij was druk bezig met glas op vegen terwijl de ambulance onderweg was die een vrouw gebeld had.

Toen kwam ook de politie en de ambulance was er ook. Zij gingen mij in zon opblaasbaare spalk leggen of zo. De politie vroeg aan die vent wat er gebeurt was omdat ik alleen maar aan het schreeuwen was over dat ik me proefwerk week niet kon doen en dat me MT kapot was.....en natuurlijk me been.

Die man ging tot mijn verbazing er een heel ander verhaal van maken. Hij zei ja die kerel zat om te kijken op zijn brommer en raakte op mijn weghelft en knalde er vol op. Ik hoorde dat dus ik riep gelijk naar de politie ja dat is onzin je wou die inrit hier in. En ik zei tegen ze dat ze naar zijn wielen moesten kijken die stonden nog naar de inrit toe gedraait. Maar toen kreeg ik lachgas enzo en de politie zij dat ik nog wel een verklaring mocht geven.

Eenmaal in het ziekenhuis gingen ze me bot even recht trekken dit wil ik niemand toewensen maar ik denk dat jullie wel weten hoe dat ongeveer kan voelen.

Nou daarna ben ik geopereerd en nu heb ik een titanium pin van 40 cm in me bovenbeen.
Ik heb geen gips maar me been is wel idioot dik.



ik heb tot donderdag in het ziekenhuis gelegen. Ik kan nu met krukken lopen en de trap op en af enzo met veel inspanning. Ik moet woensdag pas een verklaring af gaan leggen.

Die man waar ik tegenaan gereden ben is nog op bezoek geweest maar toen had hij er weer een ander verhaal van gemaakt en ik had weinig zin om met hem te praten. De andere mensen die verklaart hebben dat ik geen voorrang kreeg zijn ook nog langs geweest enik denk dat ik gewoon het gelijk ook zal krijgen dus alles ook van de verzekering.

Weten er trouwens mensen wat de dagwaarde van een MT-5 is want daar bazeren ze het geld wat je terug krijgt toch op?

Nou woensdag verklaring en dat laat ik nog wel even weten. Inmiddels nog een lang verhaal geworden maar ik wou het even kwijt

Hier nog wat foto`s van me MT-5 waar ik zoveel werk in heb gestoken het laatste jaar om hem gewoon op en top te krijgen en er af en toe eens een ritje mee te maken. En ja daar wordt ik best emotioneel van als ik in de schuur er naar sta te kijken met me gebroken poot

Het frame is zover ik nu kan zien nog recht dus ik denk dat ik er nog wat van kan maken maar ik moet eerst herstellen.







UPDATE

Ik ben bij de politie geweest

De man had blijkbaar verklaard dat ik te hard reed geen licht voerde en om keek en daardoor op zijn weghelft was gekomen en tegen hem aangeknald.

De getuiges hebben allemaal wel wat verklaard in mijn voordeel maar schijnbaar niks waarmee ze kunnen bewijzen dath et zijn fout was

Zo ik ben vandaag bij de woute geweest en ik heb een verklaring afgelegd. Ik heb gelijk gezegd dat ik wel licht voerde en dat ik dat kan aantonen want het werkt nog. (terwijl het lampje stuk is) Ik heb onderandere verklaard dat die vent gelijk zijn auto verplaatste en glas enzo ging vegen. De politie agente zei ook dat dat klopte want hun konde niks van troep van de botsing vinden enz.

Verder heb ik nog verklaard dat het ook niet echt mogelijk was dat ik rechts in de berm kan liggen als ik op zijn weghelf zou komen zoals die man dat zei.

Verder heb ik ook verteld dat die man zijn auto heeft verplaatst en dat hij gelijk sporen uit ging wissen. De politie agente zij dat ik een goed onderbouwde verklaring gaf tegen die man. En ze wil nu die bestuurder opnieuw horen over de dingen die ik verteld heb.

De rechter gaat nu uiteindelijk beslissen wie de schuldige is. Maar ik zie mijn in het voordeel. Morgen ga ik verzekering werk enzo en schades opgeven en dan is het afwachten op die uitspraak.

Duim voor me


Dit bericht is ge-edit door Pol de MT5 Crosser op 9-2-2005 21:26
 
http://www.cafedezolder.tk Biertje der bij?

honda_2takt_power 5-2-2005 22:56 Print reply

Posts: 6744
tja das kut heb je voorang krijg je het niet btw richard655 heeft ook ervaring met zoiets vergelijksbaars reed em ook frontaal in auto btw nam de smeris niet eens je mt mee voor technisch onderzoek.btw de dagwaarde zal wel +-300/350 zijn ze geven bijna niks ervoor


Dit bericht is ge-edit door honda_2takt_power op 5-2-2005 22:59
 
regels zijn er om grenzen aan te geven, en grenzen zijn er om verlegd te worden.
richard3 5-2-2005 23:00 Print reply

Posts: 5198
succes klote voor je idd mazzel met dat verkeersbord btw is wel weer te maken die mt-5 alleen zonden van de uren die er inzitten
 
op naar de grote brommers
honda_2takt_power 5-2-2005 23:02 Print reply

Posts: 6744
frame zal wel krom zijn
 
regels zijn er om grenzen aan te geven, en grenzen zijn er om verlegd te worden.
herman103 5-2-2005 23:05 Print reply

Posts: 1352
dat heb je goed voor elkaar echt zwaar kut voor je. ben je lekker me. k hoop voor je dat er nog wat van te make is
 
Jeroen B 5-2-2005 23:06 Print reply

Posts: 1929
zo veel beterschap man altijd kut als je zoiets gebeurt niet eens door je eigen schuld.
 
www.Rieju-Club.com voorheen Jeroen__
Blorn 5-2-2005 23:07 Print reply

Posts: 13825
Klote voor je, maar als jij echt 70 reed dan kon zijn verzekering nog wel eens moeilijk gaan doen om uit te betalen....

Sterkte dr mee.
 
honda_2takt_power 5-2-2005 23:09 Print reply

Posts: 6744
je moet ook niet in je verklaring zetten dat je 70reed en maak je mt weer ff 50cc oid gewoon traag setup kunnen ze niet zeuren willen ze nog gaan kijken
 
regels zijn er om grenzen aan te geven, en grenzen zijn er om verlegd te worden.
Pol de MT5 Crosser 5-2-2005 23:11 Print reply

Posts: 2892
Hmm ja oke maar dat zal niet meer te bewijzen zijn. Dat ik geen voorrang kreeg wel. Nouja tenminste er zijn 3 getuigen en als de politie beetje nadenkt ik lag rechts van de weg in de berm die auto was op de zijkant zo ongeveer geraakt. Zijn wielen stonden nog naar de inrit toe toen hij achteruit was gegaan en als ik op zijn weghelft was gekomen was ik nooit rechts in de berm terecht gegaan dus ik denk dat ik het gelijk wel krijg.

BTW 70 weet niet meer zeker hoor..... maar harder was het niet anders was er echt wel meer gesneuveld aan mij denk ik.
 
http://www.cafedezolder.tk Biertje der bij?
TnTnelis 5-2-2005 23:14 Print reply
Posts: 30
Das zeker naar voor je.

Maar er komt waarschijnlijk een taxateur bij je langs, en dan kijkt hij wat je brommer waard is, en dan moet je ook je helm en kleding laten zien kan allemaal vergoed worden, en ook alles vertellen over lichamelijke schade word allemaal vergoed, en dan kan je je mt weer mooi maken met dat geld.

Hoi

Dit bericht is ge-edit door TnTnelis op 5-2-2005 23:14
 
honda_2takt_power 5-2-2005 23:14 Print reply

Posts: 6744
btw jij ging rechtdoor hij sloeg af rechtdoor gaat voor dus hij zat fout en niet jij heb je nog een foto recht van achter?

Dit bericht is ge-edit door honda_2takt_power op 5-2-2005 23:17
 
regels zijn er om grenzen aan te geven, en grenzen zijn er om verlegd te worden.
TnTnelis 5-2-2005 23:16 Print reply
Posts: 30
Je been is btw ook best dik niet normaal.

 
Pol de MT5 Crosser 5-2-2005 23:17 Print reply

Posts: 2892
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: honda_2takt_power

je moet ook niet in je verklaring zetten dat je 70reed en maak je mt weer ff 50cc oid gewoon traag setup kunnen ze niet zeuren willen ze nog gaan kijken


oke maar eerdat ik hersteld ben en dat kan doen ben ik al weer minstens 3 weken verder.

Ik kan nu denk ik 10 minuten staan. En zitten kan ook alleen in een goeie stoel of zo. Anders kan ik na 20 minuten me been niet meer buigen want er zit ook veel vocht in me knie enzo.

Dus laatstaan knutselen aan me mt
helaas kwil em snel weer in orde maken als het frame nog recht is.
 
http://www.cafedezolder.tk Biertje der bij?
honda_2takt_power 5-2-2005 23:18 Print reply

Posts: 6744
heb je foto van recht achter denkd at je frame wel krom is
 
regels zijn er om grenzen aan te geven, en grenzen zijn er om verlegd te worden.
TnTnelis 5-2-2005 23:19 Print reply
Posts: 30
Je mag er wat pas weer wat aandoen als de taxateur is geweest, zo was het bij vriend van me. Dus nog niet gaan opknappen eerst verzekering raadplegen.

Nelis
 
Pol de MT5 Crosser 5-2-2005 23:23 Print reply

Posts: 2892
oke thnx.

Ja ik heb het frame al met wat vrienden bekeken en ook aan de andere kant en ik dacht eerst op het eerste gezicht krom maar tis volgens mij niet. Maar dat zie je pas echt goed als die voorvork er af is.
 
http://www.cafedezolder.tk Biertje der bij?

Dit topic is 4442 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 1 van 5
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved