my niggaahs
op verzoek van michiel mijn recept voor dellen op stokbrood.
men neme : zon voorgebakken stokbrood in zon folietje.die hoef je alleen nog maar een minuutje of 8 af te bakken op 200 graden.
dan pak je een koekenpan.doet er margarine in (bleu band) en laat dat lekker smelten.dan pak je 3 dellen (beckers,geloof me maar die zijn het lekkerst en ik kan het weten want ik ben de dellen master)
die dellen snij je over de lengte door midden.dus dan krijg je 6 halve dellen (DUH).die leg je in die pan en laat ze lekker bruin bakken (niet zwart)en aan allebij de kanten he.
tegen de tijd dat de dellen klaar zijn is het stokbrood ook klaar,moet licht bruin zijn.knapperig uiterlijk.
dat stokbrood snij je in 2en.en elk stuk ook over de lengte door midden.
nou doe je tussen elk hald stokbrood,3 halve dellen,en dara doe je veel ketshup tussen (nee,geen currie!!!!!!!)sla mag ook,maar dat is groenten en dus BAH
nou wil ik graag jullie recepten horen voor lekker eten.
en dus niet het advies bel de schapenboer,of de frietboer,want dat doe ik al 5 keer in de week.
dit recept is heerlijk als je net bent uitgesleuteld
|