Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - Heb gister ook al een ongeluk gehad.

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1211 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #1652 - Heb gister ook al een ongeluk gehad...
Pagina 2 van 4
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4Vorige pagina | Volgende pagina >
Dit topic is 3088 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

B3AST 27-9-01?16:44 Print reply
Posts: 2469
sc**ters!!! die zijn nog veeeul gevaarlijker want ze doen echt rete link rijden overal waar ze willen door rood, tegenstrooms (he rogier? ) en het probleem is: Ze KUNNEN nieteens rijden, echt waar als ik een mognool op een scooter zie kneuzen en een beetje compleet IDIOOT zie rijden klim ik het liefst in een boom ofso
 
- insane in the brain -
Siepie Wokkel 27-9-01?17:03 Print reply
Posts: 3888
niet zo negatief over fietsers he
 
-=[Feel the power of Derbi]=-
speedymark 27-9-01?17:12 Print reply
Posts: 605
ik was van de week nog een beetje rustig aan aan t doen om me zuiger in te rijden (hoeft dus al lang niet meer hoor ik net ) en toen zag ik zo'n scootertje rijden, helemaal plat, reed net 60-65 ofzo dus ik blijf gewoon rechtovereind zitten, beetje achterover zelfs wat niet echt NSR-achtig is , 1 hand aan het stuur, je kent het wel lekker relaxed dus ik rij hem zo relaxed voorbij met 70-75 hij mij vet fokked op aankijken en nog platter maar ik rij hem zo voorbij, paar kilometer sta ik netjes voor rood licht te wachten (ja ik weet het het is een beetje braaf maar ik heb slechte ervaring met door rood rijden) komt die kankerjood volgas aanrijden, kijkt nergens naar en rijdt zo vlaklangs me door rood, kwam net een vrachtwagen aanrijden die volop de remmen moest en hem maar net kon ontwijken, ik denk echt zo van die is niet goed bij zn hoofd, licht springt dus op groen en ik vervolg me weg weer, zie die scooter weer rijden, ga ik in me hoogste versnelling rijden, er vlak naast met weinig toeren rij dus 60-65 ofzo, hij helemaal moelijk doen met lager (het was trouwens een ali) liggen, ik 1 versnelling terug schakelen, vol gas BWOOOAAAAAAP en weg, ik weer blij voor de rest van de dag
 
GUMMEN RULEZZZZZ
dutchviggen 27-9-01?17:19 Print reply
Posts: 241
scooter rijders zijn eigenlijk mislukte fietsers , die dus niet kunen fietsen en voor de "vorm" op een sportieve (dat denken ze zelf..) scooeeeeeeeter zitten.

ps: suc6 willie, wel weer snel gaan rijden he!
 
[URL[t]]http://www.radiobergeijk.nl[/t]radiobergeijk[/URL]
B3AST 27-9-01?18:15 Print reply
Posts: 2469
ja man stelletje mafkezen, onsportief, kunnen niet rijden, compleet GESTOORD in hun rijgedrag echt ik kan er echt niet tegen als ik zo;n gek zie die volluit door rood blaast omdat je hem net hebt ingehaald zal ik hem het liefst van zn scooter afschoppen man doe even chill hey
 
- insane in the brain -
Sven the man 27-9-01?18:20 Print reply
Posts: 456
ik zo duimen voor de vr8wagen
 
[B]6000cc RACER!!![/B] [IMG]http://24.132.20.228/mup/276.jpg[/IMG]
gran turismo 27-9-01?18:51 Print reply
Posts: 735
Ik vind sommige van die kamikazie scooter rijders zo zielig dat ik ze wel grapig vind.
Zulke sukkels kom je overal tegen dan rijden ze 60/70 en dan voelen ze zich helemaal de man, en gaan ze overal in de "kan niet schijten stand" rijden.
Ik moet altijd wel lachen omdat soort ventjes als ik dan er met 95km/u voorbij rijd.
Maar ik vind die fietsers toch erger, dan rij ik heel rustig over een drukke weg met allemaal fietsers, en dan rijden er weer 3 fietsers naast elkaar en dan willen ze niet opzij gaan en zo,
meestal ga ik er dan gewoon tussendoor, met een beetje duwe, dan gaan ze vanzelf wel opzij, maar als er weer zo'n groep van 30man voor je rijd echt zo'n stel stoere koters met grote bek en zo, dan word dat echt stront vervelend(kom ik weer te laat op school). daarom mijn fobie voor fietsers.
 
Honda MT is gestolen, Maar heb nu een NSR! :)
B3AST 27-9-01?19:23 Print reply
Posts: 2469
ja meestal gaan fietsers wel heeul erg snel aan de kant als ze mij horen aankomen hoor (uhm... de mensen van de meeting weten wederom wat ik bedoel )

maar soms heb je van die stoere gangsters die even heel breed gaan fietsen zodat je er niet langs kan weetjewel, dan voelen ze zich groot.... dan rem ik gewoon af, ga achter ze rijden, knijp in de koppeling, zet hem in de 2 en geef zo'n grote straal gas dat die gasten denken dat ik hard bezig ben hun aan te rijden dus dan zijn ze meestal wel gauw verdwenen, en anders ga je gewoon door de berm he, want een MT gaat door alles
 
- insane in the brain -
Broske 27-9-01?19:24 Print reply
Posts: 532
hahaha, net zo'n turk op een skoeter (= het ergste bekant) ik ston zo te w8en voor over te steke, die turk ree zonder te kijke over de weg heen, net langs zo'n auto, hij zat er bijna onder.... maar iig, ik ree daarna weg, en ik rij die skoeter in de 3 voorbij, schakel nog een x over en weg wastie....tot het volgende stoplicht, ik sta lekker te w8e, komt hij naast me, wil jij slaag hebbe?? en toen wast groen dus ik trok hem er keihard uit, maar hij bleef me maar 8ervolgen, dus ik wat zijstraatjes en padjes gepakt en kwijt was hij, was echt een loezer man!
 
wepp
gran turismo 27-9-01?19:41 Print reply
Posts: 735
Nu we het over scooter turken hebben, die kanker mogolen hebben vanmiddag me banden lek gestoken en me lampies gesloop:P:P:.
Toen ik uit school kwam lag me MT half omgevallen tegen het school hek aan, maar het mooie ervan is dat alles precies voor de camera is gebeurd, ik ga dus morgen die hele band nakijken.
En de daders zullen lijden!!
GRRR:p:p:p ik loop er de hele dag al van te balen.
Als ik weet wie het is, draai ik een touw om zijn edele delen dan touw maak ik op me MT vast en dan zal die de powaaah van mij MT voelen!!
Maar ik weet al bijna zeker dat het zo'n kut scooter turk is want daarvan zitten er hier een heleboel van, en die kunnen gewoon niet hebben dat mijn MT harder gaat die kut playpotten van hun.
Morgen zal ik vragen of ik die band mee naar huis mag nemen dan zal ik er ff een mpg'tje van maken.

edit:
Me MT is gelukkig wa + diefstal verzekert, dus als het goed is krijg ik alles wel vergoed, want ik geef het gewoon aan als diefstal.
Me banden waren toch al aan vervanging toe.
Maar toch... ze moeten met hun smerige poten gewoon van me MT blijven :p, hebben andere dit ook wel eens meegemaakt?

[This message is edited by - ViPER - on 27-9-01 19:59]
 
Honda MT is gestolen, Maar heb nu een NSR! :)
B3AST 27-9-01?20:00 Print reply
Posts: 2469
whahahahahahaa hmmm als ik zoiets zal zien zal ik hem echt slopen man... gelukkig hebben wij een bewaakte fietsenstalling, bewaakt door een dikke kroeskoelie die zelf ook MT heeft gehad en net een complete vrachtwagen vol MT zooi naar lude heeft verscheept

dus die past wel op onze brommertjes...
 
- insane in the brain -
-Michiel RS- 27-9-01?20:00 Print reply
Posts: 2803
ik zou maar effe snel die band opeiseh want die banden worden elke dag opnieuw gebruikt, dus de volgende dag wordt het gewoon eroverheen opgenomen en weg is je bewijsmateriaal !! :a :(
 
verwijderd 27-9-01?20:01 Print reply
Posts: 4082
Quote:
Originally posted by: - ViPER -?
Maar ik weet al bijna zeker dat het zo'n kut scooter turk is want daarvan zitten er hier een heleboel van, en die kunnen gewoon niet hebben dat mijn MT harder gaat die kut playpotten van hun.


bij ons ook hoor, ze kunnen er absoluut niet tegen! bij me mtx hebben ze al een keer de bogie dop eraf getrokken en weg gegooit :p en stuur rol weg gegooit :p van me dure crosstuur godverdomme! :p

laatst riep ook zo'n scooter gastje: IK HOOP DAT JE KEIHARD ONDERUIT GAAT!!

ik zei: ow

 
Ali 27-9-01?20:49 Print reply
Posts: 667
Hehe ik snap niet dat jullie dat allemaal leien man. Jaimie schijt bagger Symen zegt niet eens iets terug man wat zijn jullie een mietjes zeg. Hoeven ze bij mij echt niet te fucken schop ik ze van de brommer af.

Heeft een jongen hier uit het dorp ook wel eens gedaan. Dat gastje zat hem als maar uit te schelden. Dus hij zegt moet je nou rap niet zo'n grote moel hebben. Zegt dat gastje moet je bij ons naar het dorp komen jonge. Dus die gast peert hem eruit op zijn brommer of scooter weet niet wat ie heeft. Dus die gast hier uit het dorp er rustig achteraan rijden. Komen ze bij dat dorp rijden ze dat bord voorbij met DREUMEL erop. Die gast met die MB geeft ff gas haalt die gast in, stopt voor hem. Geef hem 3 klappen door zijn viezier heen. En toen zei ie niet zo'n grote bek tegen mij he toen is ie naar huis gereden nooit meer iets terug gedaan die gasten jullie zijn allemaal te bang.
 
[IMG]http://24.132.20.228/mup/12147.jpg[/IMG] Leuk dinkie.. wil ik ook, sorry dat ie zo groot is maar k kan niet verschalen op mijn pc.
verwijderd 27-9-01?21:04 Print reply
Posts: 4082
ja, gelijk heb je, als ik wist wie dat gedaan had, dan had ik hem in elkaar geveegt, maar ik weet juist niet wie het gedaan heeft!!! :p
 

Dit topic is 3088 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 2 van 4
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4Vorige pagina | Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved