Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - (onzin) Hier staan de foto`s

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 691 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #1531 - (onzin) Hier staan de foto`s
Pagina 4 van 4
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4Vorige pagina
Dit topic is 2845 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

B3AST 21-9-01?19:57 Print reply
Posts: 2469
WHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAA ik lag me hier dood, pieter hahahahahahaahaaa oooow actie!!!! hahahahahaa zow das duidelijke taal he vrind?


 
- insane in the brain -
Ali 21-9-01?19:57 Print reply
Posts: 667
nee hoor met mij alles goed. Maar als ze zin heeft om te zeiken rot ze maar lekker weg oprotten mag ook. Ze moet gewoon niet zitten zeiken ze zat eerst ook tegen mij te zeuren omdat ik haar foto had door gestuurd. Gek he dat ik dat doe zulk groot nieuws moet gewoon iedereen zien.
 
[IMG]http://24.132.20.228/mup/12147.jpg[/IMG] Leuk dinkie.. wil ik ook, sorry dat ie zo groot is maar k kan niet verschalen op mijn pc.
vampire_esje 22-9-01?21:23 Print reply
Posts: 137
Quote:
Originally posted by: Michiel Ts70x?

Pietjo, hebbie erges last van ofzo ?

Quote:
Originally posted by: Pietjo

Maare verders alles goed met jou? Ja? Mooi.


Volgens mij geldt dit meer voor jou !


ach, Michieltje, maak je niet druk... Pietjo is gewoon blij als hij de kans heeft iemand af te zeiken! Maar oh wee als je iets over hem zegt, dan heb je de poppen aan het dansen! Maar goed, maakt het uit, ik bedoel, Pietjo kan niet lezen en hij bemoeit zich met dingen die hem totaal niet aangaan!!!

Keep smiling, Pietjo, and maybe 1 day, the world will smile with you... Now, the're just laughing at you!!!!
 
Ali 23-9-01?00:49 Print reply
Posts: 667
Hehe zeg je dat ik niet vrolijk bent? Als er iemand maar dan ook echt maar iemand ALTIJD lacht ben ik het wel hoor. Ik heb echt altijd schik, vind iedereen er nix aan dan heb ik zelfs nog de grootste lol dus ga geen dingen verzinnen over mij. Ik ben of probeer altijd aan het ouwehoeren te zijn. Dus zeg niet dat ik nooit lach ofzo maar ik ben die domme smoel van jou gewoon zat das alles. En ik weet heeeeel zeker dat er nog 20 man zo denken maar die zijn gewoon bang van je om een paar redenen je bent een meisje en hebt een grote mond (vlotte babbel) en zijn bang om je in real life tegen te komen. En dan hebben ze een probleem. Heel veel hadden eerst iets tegen crossking maar in real life zou dat denk ik nooit zo geweest zijn, ik daarin tegen had nix tegen crossking nog steeds niet, maar tegen jou wel en daar verschuil ik me niet voor.
 
[IMG]http://24.132.20.228/mup/12147.jpg[/IMG] Leuk dinkie.. wil ik ook, sorry dat ie zo groot is maar k kan niet verschalen op mijn pc.
vampire_esje 23-9-01?14:09 Print reply
Posts: 137
Quote:
Originally posted by: Pietjo?

En ik weet heeeeel zeker dat er nog 20 man zo denken maar die zijn gewoon bang van je om een paar redenen je bent een meisje en hebt een grote mond (vlotte babbel) en zijn bang om je in real life tegen te komen.


tuurlijk, Pietjo, droom maar lekker door! 20 man?! alleen maar omdat ik een meisje ben? (Terwijl ik me meer als een gozer gedraag dan als een meisje???) en zo vreselijk groot is mijn mond ook weer niet, dat valt best mee.
Het probleem met jou is dat je er gelijk anderen bij gaat halen

Quote:
Originally posted by: Pietjo

En ik weet heeeeel zeker dat er nog 20 man zo denken...


je kunt het niet eens in je eentje af! da is pas zielig! Maar goed, waar het omdraait is dat jou kop mij niet aanstaat en waarschijnlijk ook andersom. Daar heb ik vrede mee, dus ik ga geen woorden meer aan jou vuilmaken... Dus ik zeg het nog ff in jou taal (en verder verlaag ik me niet meer van niveau) ik zeg nix meer tegen jou, je mag van mij het laatste woord hebben!

mzzls



 
Rens 23-9-01?17:13 Print reply

Posts: 6863
op de mts deden we wedstrijden elkaar afzeiken en ik was daar altijd kampioen in dan was er ook een jury van een paar mensen en die hielden de score bij weet je wanneer iemand begint te verliezen als ie emotioneel wordt ofso das echt koel...
d
De beste techniek is om zo min mogelijk te schelden en zo serieus mogelijk te blijven en pas lachen als je een punt hebt wauw watr een mooie tijd was dat toch 3 kwart jaar elkaar afzijken en de laatste paar maanden moest je dan heel hard werken aan dingen die je eigelijk op school moest doen anders was je niet over........


jA ER STAAT ONZIN BIJ DEZE TOPIC DUS HET MAG
 
achter de maan is alles beter

Dit topic is 2845 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 4 van 4
Spring naar pagina: 1, 2, 3, 4Vorige pagina
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved