Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - BF niveau daalt

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1328 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #12524 - BF niveau daalt
Pagina 3 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Vorige pagina
Dit topic is 2214 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

mr200r 3-10-2003 19:51 Print reply
Posts: 5122
Ik ben pas lid maar een half jaar geleden was het beter vind ik.
Vooral vragen die je met logich nadenken kunt oplossen kan ik me aan ergeren,maar echte
beginnersvragen haal je er wel uit,maar sommige
openen een topic over waar kan ik dit krygen?
dat vindt ik luiheid.
 
mr200r
jeroen 3-10-2003 19:53 Print reply

Posts: 15066
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: scooterkiller

[...]


dat is nou net het verkeerde antwoord want de meeste mensen die zich ergeren zitten al een hele tijd op het forum en hebben vaak veel verstand van waar ze over lullen dus wat hou je over een forum met weinig verstand.

Dit bericht is ge-edit door scooterkiller op 3-10-2003 19:51


Maar als je blijft erger jeje, en dat is ook niet zo positief voor je replies.
 
Nick - Administrator 3-10-2003 19:54 Print reply

Posts: 4967
Het niveau daalt... Zo kan je dat niet stellen vind ik.
Tuurlijk kan het zijn dat JIJ vind dat het niveau van de topics voor JOU aan de lage kant is. Maar ligt dat aan het forum.... of ligt dat aan het feit dat jij ondertussen meer (misschien wel door veel lezen op het forum??) weet?

Het is erg makkelijk om te roepen: "het niveau daalt. Wat vinden jullie?".

Zoiets resulteert echter onherroepelijk in posts die nauwelijks bijdragen aan 'een oplossing voor het probleem', maar puur boze reacties worden. Daar zitten we absoluut niet op te wachten. Het zal waarschijnlijk eerder het omgekeerde effect hebben: meer onzin.

Dit soort topics komen eens in de zoveel tijd voor. De ene keer is het een persoon die hier net 2 dagen zit (wat een lef, maargoed). De andere keer is het iemand die hier al langer zit.

Tsja het kan zijn, dat er op een gegeven moment meer offtopic is (en dus het niveau per saldo daalt). Maar waar ligt dat aan? Aan het feit dat er meer mensen bijkomen (en het dus ontbreekt aan voldoende moderator capaciteit) of omdat de 'trend' verschuift?

Ik persoonlijk denk dat moderators op een gegeven moment gaan ingrijpen; het niveau daalt dan tot een bepaald niveau en er moet strenger worden opgetreden. Op gegeven moment worden moderators coulanter, en het 'niveau' daalt weer.

Moderators signaleren de problemen echter zelf ook. Uiteraard wordt daarop ingesprongen. Moderators op deze site hebben vaak genoeg overleg om dit soort dingen aan te pakken en te verbeteren.
Het vreemde is dat meestal 'meer niveau daling' ook tot gevolg heeft 'meer overtredings-meldingen' (pp's, etc). Dat is echter nu niet het geval. Ik DENK daarom (en dat is puur gebasseerd op wat IK nu zie, samen met de conclusie die ik trek uit het feit dat er niet opeens veel pp's etc worden uitgedeeld) dat het opzich wel meevalt.

Overigens wil ik algemeen wel opmerken dat ALS je het hier van een te laag niveau bent, je OF je gewoon moet richten op de topics van hoger niveau OF je op slects de PF-topics moet richten. Doe je dat niet, krijg je dingen zoals we laatst zagen in een topic: mensen gaan 'newbies' voor de gek houden omdat die in hun ogen een stomme vraag stelt (in dit voorbeeld ging het wel gepaard met wat andere dingen maar dat terzijde). Nouja dat soort situaties maken het ook niet beter.
Je hebt het zelf ook deels in de hand dus.

Goed, ik sluit het topic. Ik denk dat er anders alleen maar shit van komt en dat mag niet de bedoeling zijn. Ik denk ook dat ik zo wel het e.e.a. helder heb gemaakt omtrent wat wij als moderators eraan willen en zullen doen.
 

Dit topic is 2214 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 3 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Vorige pagina
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved