Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - brommer is in beslag genomen

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1376 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #11006 - brommer is in beslag genomen
Pagina 2 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Vorige pagina | Volgende pagina >
Dit topic is 2661 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

DragoN 4-8-2003 21:31 Print reply
Posts: 303
Quote:
joh als je met kameradne lopend een natuurgebied ingaat en je hebt lang haar en wat wiet en een brommer bij je, en jhe komt politie tegen,
dan nemen ze automatisch aan, dus beschuldigen ze je automatisch ervan dat je daar rijd waar je dus niet mag rijden, en dat je drugsdealer bent. Gisteravond nog gehad.
Toen hebben ze ons gediscrimineerd, Dwz. De ene helft van ons gefoullieerd (die er angstaanjagend uitzien) en de andere helft niet.


Ik lache de wouten/stadsw8en enz. altijd uit al k ze tegen kom ofzo, nooit problemen gehad, provoceren helpt ook wel ns, dan hebbe ze dr geen zin meer in, als je met je kop omlaat loopt als je ze ziet hebbe ze altijd iets van, hehe wij zijn "sterker" ff n paar hangjongeren pesten, en dan hebbe ze lol, proberen ze alles te doen om je mee te nemen of te vernederen (denk aan bijdehande opmerkingen)
 
Death Before Dishonor
Rs0wnage 4-8-2003 21:33 Print reply
Posts: 170
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: barteld

joh als je met kameradne lopend een natuurgebied ingaat en je hebt lang haar en wat wiet en een brommer bij je, en jhe komt politie tegen,
dan nemen ze automatisch aan, dus beschuldigen ze je automatisch ervan dat je daar rijd waar je dus niet mag rijden, en dat je drugsdealer bent. Gisteravond nog gehad.
Toen hebben ze ons gediscrimineerd, Dwz. De ene helft van ons gefoullieerd (die er angstaanjagend uitzien) en de andere helft niet.

Polities vinden zichzelf specialer als andere mensen, daarom hebben hun ook 'bevoegdheden' die andere mensen niet hebben.

Weetje wat het probleem is, mensen denken dat goed-kwaad bestaat. goed-kwaad kan je alleen in je hoofd invullen en is voor ieder mens anders. het bestaat wel, maar alleen in de geest. (of je gedachtes, of gewoon je hoofd) Je hebt echter wel Dat wat Werkt, en dat wat niet werkt (dus nutteloos is). Wat nutteloos is is dat polities staan te dweilen met de kraan open die open gezet is door hun eigen bazen zonder dat ze daar weet van hebben. Dit komt door een prestatie gerichte maatschappij waarin geen tijd is om even een boek te lezen waarin men uitgebreid uitgelegd krijgt waarom deze wereld vol problemen zit, hoe dat gekomen is (mschien wel DOOR die prestatie gerichte maatschappij omdat hij immers gebaseerd is op achterhaalde religieen?), en hoe we der weer af komen.
En omdat onze 'heilige' religien ons geleerd hebben dat het 'onmogelijk' en godslastering is als er nieuwe 'heilige' geschriften kunnen worden geschreven.
In die zogenaamde oude heilige religien (nieuwe testament) staat o.a. Dat vrouwen net zo onderdanig aan mannen moeten zijn als kerken aan Jezus christus.
WIE GELOOFT DIE ONZIN NOU?!?!?
antwoord: elke Christene.

diezelfde christenen zijn al 2000 jaar op Jezus aan het wachten, om dvan deze aarde een paradijs te maken. Ze hebben niet door dat ze zelf jezus zijn. Ze hebben niet door dta ze met ze allen al miljoenen keren in die 2000 jaar een 'paradijs' hadden kunnen bouwen.

Mensen geloven dat ze afgescheiden zijn van God. Dat is waanzin. God is alles wat maar is. God heeft niets nodig. Ook niet mensen die in zijn naam andere mensen afslachten. God is het Leven. Mensen hebben ook niets nodig. Dat willen ze zich niet realiseren. Ze zijn liever afhankelijk van achterhaalde technologie.
Mensen willen niet snappen dat iedereen net zo speciaal is als Mozes, Jezus, Mohammed, Jomanda, etc.
Ze moorden (maken problemen) in naam van God en hebben niet eens door dat ze zelf God zijn Dus uit hun eigen naam (en dus alleen voor hunzelf, ze hebben ook alleen zichzelf ermee) moorden.

stel je wil jezelf afmaken, dan mag je dat niet pijnloos en snel doen, maar wel pijnvol en traag. (tabak) Dat klinkt niet echt humanistisch en pacifistisch, maarja religie gaat boven alles he. Alleen al omdat je in bijna elke religie wijs word gemaakt dat die religie de enigste echte waarheid is, elke andere religie onzin (nu vraag ik je, denk je dat alle islamieten voordat ze de koran te lezen hebben gekregen de bijbel hebben gelezen? ik denk dat geen 1 daar de kans voro heeft gehad) en mensen die er niet in geloven die mag je afmaken omdat god dat dan toestaat, immers, hun ontwijken 'de waarheid'. de waarheid is natuurlijk simpelweg dat bijna alles op deze aarde nutteloos is zoals het nu is en dat mensen dus ook niet kunnen begrijpen of weten wat wel nuttig kan zijn. Behalve schrijvers van heeeel sommige (actuele) boeken.

(kewl boek = De Nieuwe openbaringen van Neale Donald Walsch.)




lol wtf heb jij gerookt?, het gaat hier over brommers die inbeslag is genomen wat heeft god daar mee temake?? denk je dat het hem intreseert?? dus blijf plz beetje ontopic

Dit bericht is ge-edit door Rs0wnage op 4-8-2003 21:36
 
http://www.geocities.com/aprilia_rs_ownage
E 4-8-2003 21:37 Print reply
Posts: 173
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: master of disaster_rs50

[...]


laten we eerst maar hopen dat ie z'n brommer uberhaubt nog terug ziet.
en mischien moet je ff wat dingen vragen aan ernst als die terug is van bm.
hij heeft klein beetje ervaring met dit soort dingen.

Dit bericht is ge-edit door master of disaster_rs50 op 4-8-2003 15:27
I'm Back

Het is vrij simpel. Als Justitie zegt we houden hem (lees: Maken er een pakketje van) dan mogen ze dat gewoon doen. Ook al is de het de 1e keer. De 3 keer waar iedereen het over heeft is maar een richtlijn. Ze hoefen dit niet te hanteren ook al doen ze dat vaak wel.

Laat je ouders bijvoorbeeld even langs het politiebureau gaan. Hielp bij mij de 1e keer wel. Moest hem de volgende dag ophalen Mocht gewoon weer

Samengevat: Je kan vrij weinig beginnen en je zal zoiezo op de uitslag van de OvJ moeten wachten.

Heb je wel een bewijs van in beslag name gekregen?

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: DragoN

maar als k jou was zou k gaan dreigen met n rechtzaak tegen hun om dat ze ten 1e je brommer niet zomaar hadden mogen mee nemen zonder die shit die r bij komt kijken (ja sorry k weet zelf ook niet wat dat is, maar wel dat ze (als ze niet langs de weg staan om te controleren) zomaar iets meemogen nemen om dat ze iets vermoeden)
Hmmm dat klopt niet helemaal. Als je sleutel in je contact zit mogen ze hem volgens mij al innemen. Daar hoeft je motor geen eens voor te draaien. Maargoed, ga er maar vanuit dat ze hem gewoon mogen innemen. Ze kunnen bijna altijd wel wat verzinnen om hem toch in te nemen daar zou ik het niet op munten. Waarop wel is nog ff de vraag

Dit bericht is ge-edit door E?nst op 4-8-2003 21:40
 
motorhispania_rx 5-8-2003 5:10 Print reply
Posts: 8
okey me sleutel was er uit maar was betrokken bij een ongeluk dus mochten hem mee nemen

vandaag komt er iemand naar me vader ze zaak van de verzekering en die hebben ook advocaten die gaan wel ff wat regelen denk maar niet dat ik het erbij laat zitten moet me brommer terug en heel snel

en over dat goddienst
dit is het leven he
 
motorhispania_rx 5-8-2003 5:13 Print reply
Posts: 8
okey dit is het verhaal van sf forum


ik reed samen met een maat van mij door bergstiching ( mongolen centrum waar je maar 25 mag ) dus wij rijden daar ongveer 50. en in eens komt er een auto en die snijd de bocht aan en een maat van knald er boven op nou dus ik uitwijken en viel ook. nou kwam er een agent aan op de fiets gewoon burger ik zei ik gaat ervan door die vent zei je blijft politie komt zo nou ik blijven bij die maat van me kijken die lag met pijn op de grond. nou dus later kwam de pleut en me brommer moes gelijk mee :S ( al had ik dat geweten dat hij mee moes had ik gelijk gesmeerd natuurlijk maar ik wist dat niet ). nou gebeurt is gebeurt blijkt achteraf te bedenken ik maar goed.

dus ik sta op het bureau te wachten in de wachtkamer en ze zette me brommer op de rollerbank ( ze kwamen naar mij om de sleutels zet vragen mocht dat later hoorde ik van wel omdat je bij een ongeluk betrokken was). nou dat ding op de rollerbank ( was er zelf niet bij moes wachten kan ik daar een bezwaar schrift van maken ?) maar goed ik wist zelf ook wel dat hij over de 100 ging.

nou ze kwamen terug hij verhaal vertellen van ja is niet normaal in ze 4 al over de 2 kw blabla is de 2de keer eerste keer met je motorhispania daarvoor met me mt ook over de 2kw.

nou toen ging hij met officier van jusitie bellen die zei dat hij in beslag moest worden genomen nou ik ballen en zeggen waaneer krijg ik uitspraak ja duurt miniaal 6 weken.

nou is mijn vraag moet ik wachten tot de uitspraak totdat ik me brommer terug krijg ?

want ik heb geen zin om 6 weken minimaal te wachten

weet iemand een beetje hoe het zit van waaneer ik hem terug ken krijgen?



jullie horen het wel anders paar weken op mt rijden moet ik die nog ff afstellen andere remmen tss gewoon me rx terug kut politie

 
motorhispania_rx 5-8-2003 5:14 Print reply
Posts: 8
mijn setup

heel simpel

alles stanaard

prop eruit

grotere spoeier

andere tandwiel

snelheid 105 op teller rond de 95 a 100 op auto
 
Rs0wnage 5-8-2003 12:03 Print reply
Posts: 170
errhmm als je hem terug krijgt, dat staat blijkbaar ook nog niet vast uitspraak gaat over denk boete en of je je rx terug krijg, altijd begrensen je brommer (nooit kope toerental begrenser werkt niet bij schakel en sloopt je brom) hoop voor je dat je hem terug krijgt maar ik zou er maar niet al tezeker van zijn
 
http://www.geocities.com/aprilia_rs_ownage
motorhispania_rx 5-8-2003 12:56 Print reply
Posts: 8
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Rs0wnage

[...]
joh als je met kameradne lopend een natuurgebied ingaat en je hebt lang haar en wat wiet en een brommer bij je, en jhe komt politie tegen,
dan nemen ze automatisch aan, dus beschuldigen ze je automatisch ervan dat je daar rijd waar je dus niet mag rijden, en dat je drugsdealer bent. Gisteravond nog gehad.
Toen hebben ze ons gediscrimineerd, Dwz. De ene helft van ons gefoullieerd (die er angstaanjagend uitzien) en de andere helft niet.

Polities vinden zichzelf specialer als andere mensen, daarom hebben hun ook 'bevoegdheden' die andere mensen niet hebben.

Weetje wat het probleem is, mensen denken dat goed-kwaad bestaat. goed-kwaad kan je alleen in je hoofd invullen en is voor ieder mens anders. het bestaat wel, maar alleen in de geest. (of je gedachtes, of gewoon je hoofd) Je hebt echter wel Dat wat Werkt, en dat wat niet werkt (dus nutteloos is). Wat nutteloos is is dat polities staan te dweilen met de kraan open die open gezet is door hun eigen bazen zonder dat ze daar weet van hebben. Dit komt door een prestatie gerichte maatschappij waarin geen tijd is om even een boek te lezen waarin men uitgebreid uitgelegd krijgt waarom deze wereld vol problemen zit, hoe dat gekomen is (mschien wel DOOR die prestatie gerichte maatschappij omdat hij immers gebaseerd is op achterhaalde religieen?), en hoe we der weer af komen.
En omdat onze 'heilige' religien ons geleerd hebben dat het 'onmogelijk' en godslastering is als er nieuwe 'heilige' geschriften kunnen worden geschreven.
In die zogenaamde oude heilige religien (nieuwe testament) staat o.a. Dat vrouwen net zo onderdanig aan mannen moeten zijn als kerken aan Jezus christus.
WIE GELOOFT DIE ONZIN NOU?!?!?
antwoord: elke Christene.

diezelfde christenen zijn al 2000 jaar op Jezus aan het wachten, om dvan deze aarde een paradijs te maken. Ze hebben niet door dat ze zelf jezus zijn. Ze hebben niet door dta ze met ze allen al miljoenen keren in die 2000 jaar een 'paradijs' hadden kunnen bouwen.

Mensen geloven dat ze afgescheiden zijn van God. Dat is waanzin. God is alles wat maar is. God heeft niets nodig. Ook niet mensen die in zijn naam andere mensen afslachten. God is het Leven. Mensen hebben ook niets nodig. Dat willen ze zich niet realiseren. Ze zijn liever afhankelijk van achterhaalde technologie.
Mensen willen niet snappen dat iedereen net zo speciaal is als Mozes, Jezus, Mohammed, Jomanda, etc.
Ze moorden (maken problemen) in naam van God en hebben niet eens door dat ze zelf God zijn Dus uit hun eigen naam (en dus alleen voor hunzelf, ze hebben ook alleen zichzelf ermee) moorden.

stel je wil jezelf afmaken, dan mag je dat niet pijnloos en snel doen, maar wel pijnvol en traag. (tabak) Dat klinkt niet echt humanistisch en pacifistisch, maarja religie gaat boven alles he. Alleen al omdat je in bijna elke religie wijs word gemaakt dat die religie de enigste echte waarheid is, elke andere religie onzin (nu vraag ik je, denk je dat alle islamieten voordat ze de koran te lezen hebben gekregen de bijbel hebben gelezen? ik denk dat geen 1 daar de kans voro heeft gehad) en mensen die er niet in geloven die mag je afmaken omdat god dat dan toestaat, immers, hun ontwijken 'de waarheid'. de waarheid is natuurlijk simpelweg dat bijna alles op deze aarde nutteloos is zoals het nu is en dat mensen dus ook niet kunnen begrijpen of weten wat wel nuttig kan zijn. Behalve schrijvers van heeeel sommige (actuele) boeken.

(kewl boek = De Nieuwe openbaringen van Neale Donald Walsch.)


lol wtf heb jij gerookt?, het gaat hier over brommers die inbeslag is genomen wat heeft god daar mee temake?? denk je dat het hem intreseert?? dus blijf plz beetje ontopic

Dit bericht is ge-edit door Rs0wnage op 4-8-2003 21:36


je kan het mooi vertellen maar zolang je de bybel niet helemaal gelezen hebt kun je er niet over oordelen. en dan van het begin tot het eind. de wijsheid van jou is dwaasheid bij god. dus ga eerst de bijbel maar helemaal lezen en kom dan maar terug. jezus was volmaakt en jy ben als mens zondig god zegt geen mens is goed en jy wil voor god gaan spelen. nee jongen dit is echt onzin.joh 3:16
 
User 927 5-8-2003 21:10 Print reply

Posts: 6405
Hey, tis geen EO forum hoor

Dit verhaaltje moek ff bewaren, zit namelijk wel een kern van waarheid in

En ben al hard bezig met zelfmoord plegen, zo'n half pakje per dag
 
ties 5-8-2003 21:31 Print reply
Posts: 1333
Krijge we dat gezijk van god bestaat god bestaat niet.
 
huh 6-8-2003 0:02 Print reply
Posts: 1755
"Ja maar hoe weet je dat?"
"Jaaah, het staat geschreven!"
"Ow das gek, want hier staat toch echt dat..."



Maja kut voor die inbeslagname man...

Dit bericht is ge-edit door huh op 6-8-2003 0:03
 
Killerbean 6-8-2003 0:07 Print reply

Posts: 3243
Ik heb even geen zin om al die ellelange reply's te lezen en ik zal ook kort zijn;

Laatst was er hier iemand (ben ff ze naam kwijt) die was met zn brommer gevallen omdat hij moest uitwijken voor een auto.
en het was niet zeker of hij zijn schade vergoed kreeg.

Deze jongen is ook gevallen, dan staat het er toch eigenlijk los van dat die andere jonge op de auto knalde of ben ik nou gek ?

In ieder geval hoop ik dat je je RX terug krijgt man, anders zou ik gewoon simpelweg wraak nemen, voor mij is dat ding (bijna) alles. . .
 
RX loos
Rene 6-8-2003 0:38 Print reply
Posts: 2573
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: huh

"Ja maar hoe weet je dat?"
"Jaaah, het staat geschreven!"
"Ow das gek, want hier staat toch echt dat..."




ja die tekst roeleert!
 
24 uur in een dag, 24 bierflesjes in een krat, toeval? / Fairings are for homosexuals
spaanplaat 6-8-2003 0:52 Print reply
Posts: 691
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: huh

"Ja maar hoe weet je dat?"
"Jaaah, het staat geschreven!"
"Ow das gek, want hier staat toch echt dat..."
Dit bericht is ge-edit door huh op 6-8-2003 0:03


en allah vond alle nederlandse vrouwen K*TH**REN em daar heeftie volkomen gelijk in , maar dan moeten die gekke zandvrouwtjes niet denken van .. doe ik gauw een doek om mijn kop benk geen H**R meer.... neeeeeeeeeeeej dan ben je een H**R met een doek om je kop


Maar is wel kut dat je je brommer mischien kwijt bent, maar kan je het niet zo spelen dat je brommer wel betrokken was, maar dat er geen rede was om op vermogen te controleren, omdat je bijv. net optrok van een bocht ofzow ???
 
Elroy 6-8-2003 22:23 Print reply
Posts: 156
mot je dur een begrenzert inbouwen.
mun ap trekt in de 3 dik over 2kw, alleen in 4 1,3 en in de 5 0,51
 

Dit topic is 2661 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 2 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Vorige pagina | Volgende pagina >
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved