Forums Afdelingen Zoek Personal  
  Je bent niet ingelogd.

Main Forum - Certificaat vragen

   Topics
MF - TF - EF - UF
MeF - PF - BeF - CF
   Sales
   Brommers - Blok - Cilinder
   Overige Updates
FAQ - KB - Nieuws - Gallery
Links - Projecten
   Online Users
   Er zijn 1159 users online.

Brommerforum.nl wordt gehost door:
Zeke Internet Services
  Main Forum - Topic #10041 - Certificaat vragen
Pagina 3 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Vorige pagina
Dit topic is 4203 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

MBBBBBB 16-6-2003 21:29 Print reply
Posts: 2340
Je moet je niet zo druk maken, idd ze vragen niet alles. Maar wel een paar waarvan je denkt, jesus dat is te simpel maar zijn altijd mensen die erin trappen of niet opletten.
Er staan fouten in het boek en op de CD, maar als je zelf logisch nadenkt en de algemene verkeersregels toepast is er niks aan de hand.

En je juist niet zo druk maken wat ik uit je posts opmaak, anders ga je nog een keer op, boeie. Komt wel goed
 
User 927 16-6-2003 22:28 Print reply

Posts: 6405
Idd, rielex.... Zijn bijna allemaal ja/nee vragen, en als je er ff rustig voor gaat zitten, en je goed concentreerd lukt ut wel
 
daniL 17-6-2003 12:23 Print reply
Posts: 76
Yup, was extreem simpel Ik ben net terug uit Utrecht en netjes met 2 fouten geslaagd. Nouja, netjes, 2 lelijke trieste fouten eigelijk :P.

Eentje zag je zo'n vrachtwagen die wilde draaien maar dat bromfietsventje stond in de weg dus ze vroegen, staat hij goed. Maar ik zag niet dat hij draaide, en dat stond ook nergens in de vraag dus ik denk, jah hij staat goed voorgesorteerd. Maar toen ik beter keek zag ik dat hij al een beetje draaide maar toen was het te laat. En die andere was ook triest ik weet niet meer welke dat was.

Maarja, ze lieten ons echt gierig lang w88. En toen gingen ze de nummers opnoemen die gezakt waren en moesten oprotten. Nouja ik was toch geslaagd (wist ik zo'n beetje al) en dus werd ik niet opgenoemd. Maar echt er bleven maar 15 mensen over van de 50, allemaal vet trieste lui :P.

Nouja, ik liep dus toen terug naar de bus, en toen keek ik ff op mun certi en toen hadden ze mijn achternaam verkeerd gespeld. Ik dus terug gaan, kwamen ze met allemaal bureaucratische bullshit aanzetten dat ze het zouden moeten opsturen naar hoofdkantoor en die zou het dan (week later) naar mij sturen blahblah. Vet gierig dus want ik wilde meteen rijden, maar toen zag ze dat ik in Amsterdam woonde en ze zei dat ik dan zelf naar het hoofdkantoor kon gaan om een nieuwe te laten maken... Dus zo brengt mijn ma me ff daarnaartoe en dan kan ik vandaag nog rijden!!!!

En ik was zo gestresst omdat ik het echt moest halen, als ik zak zou ik triest zijn en dan zou ik niet lekker kunnen rijden en dan moest ik opnieuw payen en weer helemaal naar Utrecht of zow komen Maarja dat examen was echt vet simpel ik ben nu vet blij

Dit bericht is ge-edit door daniL op 17-6-2003 12:24
 
noep van beroep.
SIWWN 17-6-2003 13:12 Print reply
Posts: 7079
Gefliciteerd

Nu ik nog
 

Dit topic is 4203 keer bekeken. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.
Pagina 3 van 3
Spring naar pagina: 1, 2, 3Vorige pagina
 
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved