Brommerforum.nl - Print: Topic


Print Topicsamenvatting, Topicpost

Topicsamenvatting
TopicID Topicposter Topic datum Forum Hits Aantal replies
63626 Tim-gpr99 25-1-2011 22:42 Meeting Forum 9674 25

Topicpost
Gepost door: Tim-gpr99 Gepost op: 25-1-2011 22:42
Hoi, ik ben Tim, een van de 'grote drie' op dit moment van de Saints, een landelijke organisatie die in opkomst is in Nederland. De leukste meetings en vetste meeting-organisatoren van Nederland zijn gaan samenwerken om nog vettere meetings te kunnen verwezenlijken.

Dit gaat zijn vruchten afwerpen in een meeting waar iedereen veel van verwacht. Dit zal de eerste meeting van het Seizoen zijn voor ons, en als the Saints in het geheel.

Samen met Misha Charoudin (oprichter van the Saints, +wedstrijdleider SBO, typ maar in op youtube) en Kees Schepers (voorzitter SBO), en organisatoren van meetings uit heel Nederland gaan wij dit jaar weer een paar meetings organiseren dus. De eerste meeting is aan mijn regio gebonden!

Wat houd het nu in? We verzamelen op een vooraf vastgestelde plek, waar kort het idee van de Saints uitgelegd zal worden ter introductie, de Sponsoren (Scooter-power, StickerDUMP, Go-Fast, Stichting SBO) zullen worden voorgesteld en zoals voorheen gebruikelijk bij onze SMC meetings, de politie weer toezicht zal houden. En dit in de zin van, de agent ter plaatse is de vader van een andere organisator, en is er juist bij om mocht er bv een motorwout komen, dit op te lossen (is al vele malen gelukt in het verleden ) in ons voordeel.

Daarna gaan we naar de sprintlocatie, 1 kilometer verderop. Dit is gelegen naast een tankstation langs de snelweg, met gelegenheid om te wisselen tussen parallelweg (sprintplaats) en tankstation. Je kunt dus bv je auto / motor ook op de parkeerplaats van de snelweg zetten, en ter plaatse tanken of wat eten. Hier gaan we wat sprinten, en zullen de sponsors hun kraampjes opzetten. Ook een testbank zal aanwezig zijn. (onder voorbehoud)

Het word een enorme meeting, maar vooral super gezellig, dat is onze voornaamste doelstelling. Tevens is dit de aanloop naar een legaal SBO event in de zomer, waar wij al in de actie-fase mee zitten met de gemeente. Er zullen ook diverse SBO-demos zijn.

Wil je graag met mensen meerijden (vanuit de gekste hoeken van het land komen er al mensen!), of wil je een plaatje bij het praatje of meer informatie? kijk dan op:

www.thesaintsutrecht.hyves.nl (voor contact met mij bijvoorbeeld) of voor de hoofdpagina van alle Saints;
www.thesaints77.hyves.nl

Groetjes Tim!

Dit bericht is gewijzigd door Tim-gpr99 op 25-1-2011 om 22:43 uur.

Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved