Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Profile in het onderwerp 'ChielTZR' (ID 15882).
De reply is geschreven door Banaan (UserID 12355) op 1-9-2009 20:53.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: chieltl
[...]


Ja goed punt heb je zelf geef ik het altijd de kleur die het meest erop lijkt met het 'pipet tool'. daarmee kun je de kleur als het ware opzuigen. dan een beetje de randen bijwerken. je kunt het iets vervagen zodat de pixels iets mooier overlopen.

zit er bijvoorbeeld veel verschil in kleur in je geselecteerde stuk, dan kun je het beter 2 kleuren geven of zelfs 3

ik ben zelf ook nog uitproberende, dus verwacht ook niet alles van mij.

met shift kun je een plus maken bij je muis, zodat je meerdere kleuren kunt aanklikken. met control + scroll kun je gemakkelijk inzoomen. gebruik van sneltoetsen maakt het gebruik ervan stukken makkelijker en zeker sneller.





Ik heb de kleur die ik gebruik ook met het pipet tool opgepikt, maar dan nog blijf ik nog met dat paint kleurtje zitten, het vervagen, hoe/waarmee doe jij dat?!

Het stuk wat ik wil 'kleuren' is nu zwart, dus er zit wat dat betreft geen kleruverschil in, maar ik zou het eigenlijk willen krijgen net zoals het op een foto is. Niet zo 'scherp'/'fel' als t nu word.

En wat betreft dit, kan je me hier ook mee verder helpen:

En als je eenmaal iets met de lasso tool hebt 'omcirkeld' en je kleurt dat bijv in, en je gaat daarna iets anders met de lasso tool 'omcirkelen', en je kleurt dat in. Kan je dan ook nog op een of andere manier terug naar het eerste deel wat je omcirkeld hebt, om dat bijv weer een andere kleur te geven?

Bedankt in ieder geval voor je handige tips tot nu toe!





Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved