Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Profile in het onderwerp 'NS-1 racer' (ID 4836).
De reply is geschreven door NS-1 racer (UserID 4836) op 17-5-2004 23:18.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: rs50 sbk racer

[...]


hoort hem
nog steeds aan het huilen om je nederlaagje??
zo erg heb ik het er nou ook weer niet ingepeperd toch??

oh ja ff om je leugen verhaatljes uit de wereld te helpen: ik heb jou 4 keer ingehaald en jij mij 0 keer, verder heb je geen 1 keer een achterstand hoeven inlopen want ik w88 telkens netjes op je en liet je dan weer voorgaan om je daarna weer in te halen.

en geen gelul gaan lopen uitkramen over eruitremmen, achterstanden die je moest inlopen, dat je maar in zn 5 reed of dat je maar halfgas gaf zoals al je vorige smoesjes op MSN. want iemand er op een kaarsrechte 8 km lange weg eruitremmen terwijl er zlefs nog geen tegenligger te zien is bestaat nog steeds niet, en dat verhaal dat je lipe te houden dat je in zn 5 reed klopt ook niet want ik heb expres 1 stuk op precies dezelfde momenten geschakeld als jij dat ook deed. Jij hebt 6 versnellingen en ik ook, dus toen ik in zn zes zat zat jij dat ook.
en dat verhaal van je half gas geven geloof ik ook niet maar kan ik voor de rest niet bewijzen, maar je toen ik je aankeek toen ik je voor de eerste keer inhaalde zag je er iets te verbaasd uit voor iemand die maar halfgas zou geven.


GET A LIFE krijg leuke reacties over jou vertel je adres maar eens op dit forum


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved