Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Profile in het onderwerp 'DT50-Machine' (ID 9294).
De reply is geschreven door DT50-Machine (UserID 9294) op 2-4-2006 21:50.

ow seg de eerste keer dat ik hier op kom ik wist niet dat dit bestond
En ik zal eens wat pics er op zetten
Ik heb er een paar dagen voor de eerste keer gemaakt nooit veel tijd gehad.
Ik heb hem dus van voorig jaar in de zomer. Hij was toen totaal standaard. En heeft lang binnen gestaan en niet met gereden buiten om de maand ofzo eens laten draaien voor niet te laten 'kapot' gaan.

Hij had toen maar 8000km en is van 1982. Ik ben dus de 2de eigenaar btw.

Wat ik oer lelijk vond waren de gigantische pinkers en achterlicht/achterspatbord. De pinkers zijn vervangen door tuning pinkers en de achterspatbord is verwijderd samen met het grote achterlicht. Dit is vervangen door zo van die tuning camino achterlichtjes zoals je op de foto's ziet en het chroom daarvan kwam goed uit bij mijn janten die btw nog in perfecte staat zijn zonder roest oid.
De demper dacht ik ook maar eens te veranderen omdat hij geen geluid maakt en ik dit graag heb En natuurlijk voor het uitzicht.
Hier heb ik dus wat moeten beroep doen op een vriend van men vader die geholpen heeft men een buis te maken met een aansluiting voor de gangbare dempers die nu te koop zijn.
Het werd een carbon metrakit demper die zeer goed uit kwam met mijn pinkers.
Dan heb ik nog de letters van men banden gewit (deze worden later dunlops want deze zijn ondertussen bijna op hun einde). Ik heb nog stikers van 'no fear' en van yamaha aangebracht en TNT handvaten gekocht.
Ook heb ik een tankdop gekocht met een sleutel, wat wel handig kan zijn
Nu zou ik nog graag een zwart/chrom? rooster voor men voorlicht hebben maar dat heb ik tot nu toe spijtig genoeg nog niet gevonden.

Ja dat was het zowat

Grtz DT50-Machine!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved