Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Profile in het onderwerp 'damage' (ID 2471).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 29-1-2006 0:41.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: honda_freak

[...]

Of je reageert gewoon even normaal ofzo. Superior geeft toe dat t zn fout is en shit, en jij gaat dan super agresief lopen doen. En je kan echt niet verwachten dat iemand gewoon maar doorgaat met de koop ook al weet hij dat hij het niet kan betalen. Welkom in het echte leven, potentiele kopers bestaan niet, pas als de deal gemaakt is en alles geregeld is het klaar, tot die tijd kan alles nog veranderen. En nutteloos gaan dreigen met een ban en spankies op de eerstvolgende meeting is echt zo zielig dan, dan ben je bij voorbaat al een loser, superior wenst je zelfs nog verder succes enzo.. live on gast, echt..
Hey grapjas, ik weet nog een leuke, ik ga ff lopen dreigen je zus of je moeder te neuken en jij mag pas reageren als ik het echt heb gedaan. Iedere man is een potentiele verkrachter namelijk, totdat er iets gebeurd ben ik onschuldig.

Het is duidelijk wat hier wordt gezegt, je gaat akkoord iets te kopen en daar moet je geen mensen mee aan het lijntje houden. Als iemand op Markptlaats een bod doet is iets anders, maar je zit hier op een forum waar een ieder elkaar een beetje kent en daardoor hoop je iemand wat serieuser te nemen dan de gemiddelde kut-allochtoon die op een Marktplaats advertentie reageerd. Ook probeer je denk ik het liever aan iemand van BF te slijten omdat dat meer vertrouwen geeft. Dat stukje respect mag dan wel wederzijds zijn.

Maar goed, ik wil niet kankeren op Superiour MT, het is ff jammer en ik zou d'r zelf ook niet blij mee zijn, maar denk niet dat hij verdedigt hoeft te worden alsof hij niks gedaan heeft.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved