Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Project Topic in het onderwerp 'Yamaha RD50DX Budget Restauratie [Algemene vragen]' (ID 2360).
De reply is geschreven door markRD (UserID 14293) op 18-6-2014 4:33.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: jordi50cc
word mooi Mark!
heb je er al mee gereden?
ik zie trouwens in de cilinder die je
nu gebruikt een paar (lees)kleine simpele dingetjes die
je nog zou kunnen aanpassen, waarbij het vermogen
bovenin zeker 1 pk of meer zal toe nemen.



Hee Jordi,

Ik heb de laatste foto´s van de cilinder helaas niet gemaakt voordat ik hem monteerde, hij is best nog wel wat veranderd in de spoelkanalen en in de inlaat. Ook de voetplaat voor het verloop van de vorm van de spoelkanalen naar de vorm van de spoelkanalen van de cilinder was nog veel werk. Dat neemt niet weg dat ik graag hoor wat jij zou hebben gedaan!

Ik heb er al mee gereden, maar even met de carburateur van de caferacer zonder hem aan te passen. Hierop liep hij nog niet geweldig. Ook moet ik de uitlaat nog wat aanpassen en de stepjes, dus dat doe ik eerst nog even.


@Kenny, Ja nog maar even doorzetten, ik heb uitgerekend dat het nog maar ongeveer 50 uur werk is voor mij. De rest is voor de poedercoater. Over 2 weken heb ik de de tijd en dan zal het hard gaan!

Edit:
Ook heb ik nog een RVS zundapp voorspatbord inclusief deuken op één helft gescoord die ik ga gebruiken als hugger, zodat die voor en achter hetzelfde ogen.

Dit bericht is gewijzigd door markRD op 18-6-2014 om 4:35 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved