Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Project Topic in het onderwerp 'Yamaha RD50DX Budget Restauratie [Algemene vragen]' (ID 2360).
De reply is geschreven door markRD (UserID 14293) op 30-10-2013 17:18.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: dirktimmer
ik heb een noguchi uitlaat voor de dx, als je die wilt kopieren mag je de maten wel een keer op komen meten

loopt enorm goed.


Dat onthou ik Dirk, denk je dat de uitlaat nog eventjes in je bezit blijft?



Project update:
*Clip ons en stuurhelften gemaakt en gemonteerd. Hier ben ik heel blij mee, want ze staan veel beter en het koste namelijk helemaal niets!
*Wat stuurdelen opgefrist. De DX stuurschakelaar gereviseerd en gepolijst. Tomaselli snelgas gepolijst en een in de sloot gevonden rempomp compleet gemaakt. Straks spuit ik de lelijke delen nog netjes zwart en komen er overal RVS cilinderkop bouten in.
*Band achter gemonteerd voor het gezicht, de andere band was lek.
*Zadelovertrek is binnen en ziet er geweldig uit. De maten lijken ook allemaal te kloppen. Er staan alleen ruitjes op en geen streepjes. :(
*Zadelpan voor dusver ook netjes gemaakt. De ergste en verprutste delen heb ik vervangen en opnieuw erin gehardsoldeerd. Alleen nog twee moertjes erop lassen.


Foto's in de gallery!



EDIT:
Om de voorvorkpoten heb ik ook aluminium busjes gemaakt. Ook gaan de voorvorkrubbers verdwijnen en maak ik in elkaar schuivende aluminium hulzen op. Deze voorvorkrubbers zijn tenslotte toch gescheurd!

Dit bericht is gewijzigd door markRD op 30-10-2013 om 17:22 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved