Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Project Topic in het onderwerp 'puch maxi 72cc project [Algemene vragen]' (ID 1824).
De reply is geschreven door Paul de Salmiakbal (UserID 19020) op 12-3-2010 17:59.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: puchracer72cc
nee heb voor 100 euro compleet blokje gekocht incl gekotterde carters, cilinder en verder nieuwe pakkingen en lagers.
weet nog niet precies of ik ga voor het uiterlijk zoals ebr kort, chrome achterbrug enz want er zit idd geen kenteken op, maar hij staat bij mijn opa en oma in een boeren dorpje waar is vaak kom dus genoeg plaats om te rijden
ben dus nu al rond de 200 kwijt eraan maar ik zit nog te twijfelen over een rito race krukas, weet iemand misschien of dat echt nodig is, dat de originele het anders na een tijdje begeeft, of kan ik de originele krukas er ook gewoon in laten? scheelt me ook weer wat..

Originele krukas van Puch (mits deze geen speling heeft) is erg sterk. Ik had toen ik mijn blok reviseerde er een origineel Puch krukas aangetroffen, en mijn blok was nog nooit gereviseerd...
En na 35 jaar in dat blokje nog nergens speling, dat vertelt wel iets over de degelijkheid. Je kunt als je er toch niet goed bij voelt of als je originele kruk speling heeft een Rito kopen, zijn ook erg sterk en heeft volle wangen, wat dus meer carterdruk betekend.
Ik zou voor de veiligheid toch een Rito kopen, maar als ik een strikt budged zou hebben zou ik m'n originele (mits speling vrij) er in laten.


en weet er iemand hoeveel pk mijn setup heeft, met 72cc airsal en 21mm dellorto?
Pk's kan ik zo niet zeggen, maar met een opmaat uitlaat zul je de 95, als die goed afgesteld is, zeker wel halen, misschien nog wel meer.
HPI scheelt ook veel, als je geen licht nodig hebt en je 200 euro redelijk vind

en ook wat de top snelheid ongeveer is met twv 14/45?
Zie bovenstaand
en welke maten sproeiers ik kan proberen voor het afstellen? heb maat 88-110 gekocht.
Daar kun je goed mee beginnen. Draai er een 110 in en kijk wat hij doet. Ik denk dat je dan wel in de buurt zit, misschien nog wel wat hoger, maar dat is bij elke setup anders

dank voor hulp ben nog niet zo ervaren

groet
Henry



Dit bericht is gewijzigd door Paul_Met_Puch op 12-3-2010 om 18:00 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved