Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Project Topic in het onderwerp 'Zelfbouw Ultra-light vliegtuigje [Algemene vragen]' (ID 1580).
De reply is geschreven door Martijn II (UserID 4778) op 11-6-2009 17:32.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: markhispania3
leuk idee, maar ik zie het in de praktijk echt niks worden. als je het sowieso voor elkaar krijgt (een kans die me heel erg klein lijkt), wie is er gek genoeg om dat ding uit te proberen.....


als iedereen zo'n instelling had kwam er nooit iets van de grond ..letterlijk

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Djrene007
ga je er echt mee vliegen? lijkt me best gevaarlijk


Ga je dat ook tegen iedereen hier op de brommer zeggen... ga je er echt mee rijden? je kunt wel tegen een boom aan rijden of vallen

vantevoren kritiek hebben is makkelijk praten. Je weet dat vliegen kan, het is gedaan. Er zijn genoeg mensen die ook een ultralight hebben gebouwd, dus dat kan ook.
Komt erop neer dat als je ontwerp goed genoeg is, je bouwskills goed genoeg zijn en je wat geluk hebt het prima kan.

Iedereen zei ook tegen mij dat je nooit zelf een hovercraft kan bouwen (staat hier vast nog wel een topic op BF) en toch is het me gelukt. Zelfde met mn digitale versnellingsaanduiding, zelfde met mn bakmodificaties op mn xr... allemaal gezeik vantevoren...ik heb het lekker toch gedaan en het werkte prima.

kortom...niets van kritiek aantrekken en gewoon verder gaan. Als je vertrouwen hebt in je eigen kunnen komt het wel goed.
macgyver kon die shit met tape en bamboe maken.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved