Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Project Topic in het onderwerp 'Wat voor motortje?' (ID 1581).
De reply is geschreven door Twizz (UserID 16095) op 8-6-2009 21:06.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: jan-dx11
mt8 blok

Ik denk dat er wel wat beter keuzes zijn

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Hells Hobbit
houd er rekening mee dat je motor (welke het ook mag worden) ook brandstof krijgt als je scheef hangt door wat minder fortuinlijke weersomstandigheden.

killswich lijkt me wijs aangezien je een levensgroot aangedreven aardappelschil mes achter je hebt draaien. En een trekkoord erop is ook geen luxe dat als hij in de lucht uitvalt je hem toch nog kan starten.

wat ze bij vliegtuigen altijd doen is een veer op de carburateur. Als de gaskabel dan breekt springt de carburateur vol open in plaats van vol dicht. Daardoor stort je niet direct neer.

Aha, aan jou heb ik wat

Ja, ik weet dat ik gruwelijk veel moet gaan rekenen... en ik weet ook dat het geen eitje word, en ik weet ook dat als ik muziek als vak gekozen had voor PWS dat ik me er heel wat handiger vanaf had kunnen maken..

Inderdaad, wat die versnellingbak betreft heb je gelijk, maar eventueel(als ik een niet al te net blok tegenkom) kan ik het hele versnellingsbak gebeuren ervan af slijpen.. al zou dat zonde zijn.


Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Royal Club
[...]


damn. als ik jou replys zo lees lijkt het me levensgevaarlijk als deze knul zon apparaat gaat bouwen

Kijk de gallery bij dit project ns, bij 1 foto heb ik wat info erbij geplaatst over dat niet alles zo gevaarlijk is als het lijkt,, zoland je alles maar onder controle kan houden

Dit bericht is gewijzigd door Twizz op 8-6-2009 om 21:07 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved