Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'Yamaha DT50M' (ID 994).
De reply is geschreven door DT50-Machine (UserID 9294) op 16-3-2007 10:07.

hehe dank u dank u voor de fijne comments

Alweer lang geleden dat ik hier nog geweest ben en ik zag dat er dit jaar nog op gereageerd was hier dus dacht ik, ik zet maar ng een keer weer iets.

Ik moet nog tot in augustus rijden met dit beestje, dan word ik 18 en ga ik me de auto rijden. Maar dat niet alleen, het verlangen om hard te gaan en te pronken met een schone 2 wieler blijft.. Er staat ook een moto klaar in mn garage en ook daarmee zal ik rijden vanaf augustus. (moto: RS125 GP-01 zwaarste versie)

Tot die tijd hoop ik dat mn DTtje het uithoud, ik ga nu nog andere tandwielen en ketting steken en de achterband vervangen. Met pijn in het hart die achterband want het is de originele.. maarja niet aan te doen. er komt een michelin onder deze keer.

Voor de rest maakt de brommer het vrij goed, de voorem begint nu wel al wat te verslijten en ook de rubbers rond de veering hebben ver hun beste tijd gehad, spijtig dat ik er mee moet rijden maarja ik heb niets anders dusja. Ik heb nog gezocht naar ori rubbers maar in de winkel zeggen ze mij dat het niet meer te koop is dusja.. Ook is het nu wel wat spijtig dat er nu geen 2 dezelfde banden meer zullen opstaan hopelijk valt dat nog mee. Iig zal ik er beter met in de bochte kunnen gaan want hij is iets breeder en sportiever.


Groetjes!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved