Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'Honda CR125 1988' (ID 7416).
De reply is geschreven door WestlandMB (UserID 18664) op 3-3-2013 20:21.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: j0ren
Goed bezig man, leuk om te zien.
Ik trek ook altijd m'n motor he-le-maal uit elkaar, lekker alles perfectioneren.

Wat betreft achteras, gewoon luchtsleutel erop dan komt hij echt wel los. Ff bij auto garage langsgaan als je niemand kent met een luchtsleutel.
Betreft de prolink; daar zit eigenlijk altijd wel wat speling op. 0.5mm speling op je lager is al snel een flinke speling op je achterbrug door het prolink systeem. Gewoon lekker dik invetten en terugzetten.

Frame zou ik persoonlijk zo laten, lekker orgineel. Als je zelf gaat verven ligt het er in no time af bij een crosser. Laat hem anders poedercoaten, kost misschien 60 euro.

24mx is een goede webshop voor de meeste onderdelen ja Er zijn weinig andere vergelijkbare webshops met zo'n groot assortiment.
Je kunt ook de plaatselijke crossmotorboer proberen, onderdelen zijn erg algemeen dus hebben ze vaak wel liggen. Anders lekker bij 24mx bestellen.

Edit; Waarom vind ik nooit zo'n goedkoop ding die ik lekker kan opknappen En als ik een keer wat tegenkom heb ik geen geld

Dit bericht is gewijzigd door j0ren op 3-3-2013 om 15:59 uur.


bedankt voor de info! De witte lak is geen originele lak maar een slecht dun laagje verf. Achterbrug lagers heb ik nu wel gevonden.. Wel 65 euro dus dat is best prijzig. :(

Heb je ook nog enig idee waar voorvorkrubbers te koop zijn? Ik kan ze nergens vinden..


Dit bericht is gewijzigd door WestlandMB op 3-3-2013 om 20:25 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved