Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'Honda CR125 1988' (ID 7416).
De reply is geschreven door bartbrouwer (UserID 23544) op 3-3-2013 11:29.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: WestlandMB
[...]


Stond niet op MP maar op speurders. Toen die erop stond heb ik hem bijna gelijk gereserveerd.

Ik heb hem voor 200 euro gekocht.
Enige wat ik mis is koppelingskabel en wat klein spul. Verder zitten er 2 extra radiateurs bij, extra cilinder, twee extra koppen. Volgens mij heb ik dan een goede deal gesloten.

Er zit wel wat werk in. De krukas is spelingsvrij, maar de rest moet ik eigenlijk nog nakijken. Achterwiel heeft speling, ik hoop niet dat dit de naaf is . Spaken hebben wat roest aanslag.

Er zit dus nog wel werk in, maar een goede cr125 van dit bouwjaar kost volgens mij wel 600 euro, dus ik heb nog wel wat te besteden.

Edit:

owja de plannen... Hier in de buurt zijn geen crossbanen.. Ik heb hem dus puur gekocht voor de hobby. Rijden wordt het dus niet veel. Alleen misschien door de sneeuw of een beetje offroad gebieden.

Ik ga het huidige blok proberen in orde te krijgen, maar als dat niet lukt komt denk gewoon me mbx blok eronder met de 110cc malossi. Dit omdat ik er toch bijna niet op zal rijden.

Mocht ik de motor zat zijn na het opkappen verkoop ik hem gewoon en ga ik weer iets anders opzoeken, maar ik denk dat deze nog wel een paar jaartjes zal blijven staan



Dit bericht is gewijzigd door WestlandMB op 2-3-2013 om 21:32 uur.


ken ik m nie vast reserveren voor als je hem zat bent haha




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved