Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'Suzuki GSX750R Circuit moto (in wording)' (ID 6247).
De reply is geschreven door kpotmake (UserID 17197) op 8-8-2012 10:29.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: BenjaminDG
Dit weekend gaan knallen op het circuit met mettet.

Normaal gezien 2 dagen maar door de regen en een tragisch voorval heb ik zaterdag niet veel gereden.

Zondag was het wel mooi weer en kon ik de 1100 eens goed opengooien.

filmpje (YouTube)

Gaat steeds beter vindt ik

Vermogen op het rechte stuk is er zeker want ik denk dat er zelfs niemand mij heeft ingehaald daar

Topsnelheid in 2de versnelling (als de teller juist is tenminste) bedraagt bijna 180.

Hoogste snelheid die ik durfde halen (wegen remvloeistof en het voorval van de dag ervoor) was tussen 210-220.

Alleen begon mijn remvloeistof wat te koken denk ik want na een tijdje werd de remkracht minder

Deze remvloeistof kwam wel uit de hubo/gamma dot4, zou remvloeistof van een goed merk zoveel verschil maken?


Dit bericht is gewijzigd door BenjaminDG op 30-7-2012 om 19:07 uur.

wat jij omschrijft zijn geen kokende remmen, je zegt namelijk dat je remkracht MINDER wordt

als je remmen echt gaan koken, dan heb je eerst nog gewoon volle bak remdruk; dan laat je je remmen los, en daalt daarmee de druk en daarmee het kookpunt en dan heb je bij de volgende bocht ineenkeer GEEN remmen meer (m.a.w. als ze echt waren gaan koken was je motor nu total loss)

met dit tempo uit het filmpje gaat dot4 ECHT niet koken hoor


wat jij omschrijft lijkt meer op fading, wat voor remblokken gebruik je?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved