Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'honda ns50r' (ID 6862).
De reply is geschreven door kenny77 (UserID 11550) op 1-6-2012 18:03.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: BartHonda
[...]

Als ik de foto in zijn profiel zo zie acht ik de kans heeeel erg groot. Maar volgendsmij heeft Bas alles in 1x gekocht, dus nu weten we wie we moeten spammen over die cilinder!

edit: Kenny, nu je dit toch lees. Bereken jij ook uitlaten? Ik ben me er al een tijdje in aan het verdiepen maar tot nu toe kom ik steeds verschillenden waardes tegen die gebruikt worden voor de totale lengte. Als ik de formule van Graham bell bekijk word er gezegt : L= (Timing * 42545) / RPM, Volgends Jenning is dit L= (timing * snelheid van het geluid) / rpm. Nu heb ik zijn formule ff omgerekent aangezien het in inch is, en dat komt ik uit op L=(Timing * 42418) (hij rekent dus met een uitlaat temperatuur van rond de 380 graden celsius. Op niek de Wildt zijn profiel zag ik weer wat informatie staan en omgerekent komt dit op L=(Timing * 41666) / RPM. Welke waarde/formule gebruik jij hier voor als ik vragen mag. Ik zal Niek nog wel ff een pm sturen omdat ik zijn waarde nogal laag vind in verhouding tot die van jennings en bell, ben wel benieuwd wat hier de reden voor is. En wat is nou eigenlijk een beetje een redelijke reeele temperatuur die een uitlaat word?

Dit bericht is gewijzigd door BartHonda op 1-6-2012 om 17:17 uur.


Kan je beter aan Niek vragen inderdaad, van uitlaten berekenen heb ik geen kaas van gegeten.
Meer als wat er op google te vinden is kan ik je niet vertellen.

Die Formules van de eerste 2 personen zijn inmiddels wel achterhaald, dus dat kan verklaren waarom er verschil tussen zit.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved