Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'DRD PRO van b0nes' (ID 5163).
De reply is geschreven door Floris-tsx (UserID 19694) op 31-10-2010 19:38.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: b0nes
jij snapt het geloof ik niet ? deze brommer is een paar maanden niet in mijn bezit.

Hij is nu helemaal de grond in geholpen. Dus Het zou mij wat schelen wat jij er van vind.
Alleen die zielige opmerkingen bij brommers, met namen derbis van doorsnede derbi rijder enzo is gewoon triest. Dat jij harstikke jaloers bent omdat je misschien geen nieuwere brommer kunt kopen. Kan aan jezelf liggen.


nee ik snap dit rare nederlands inderdaad niet. dingen de grond in helpen enzo... nog nooit van gehoord.
Er is toch gewoon zoiets als een doorsnede derbi-rijder? Net zoals er een doorsnede tsx- en/of dt, scooter, tomos-rijder is. kun je niet omheen. en deze brommer is voor de gemiddelde derbi-rijder gewoon een droom. Ik zie eigenlijk niet wat daar negatief aan is.
Dat hij niet in je bezit is geeft mij en anderen nog altijd wel het recht om er onze mening in jouw gallery over te geven. Eigenlijk is dat niet eens im Frage, want een gallery is er nou eenmaal om de getoonde voertuigen te beoordelen en/of te bekritiseren. Als je daar niet tegen kunt, kun je beter je gallery weghalen.
Mij weg proberen te praten door heel quasi-grappig te zeggen dat ik buiten moet gaan spelen, getuigt wat mij betreft van een zekere kinderachtigheid van jouw kant.
Jaloers ben ik zeker niet. voor mij is een brommer met een verhaal namelijk pas echt wat waard. niet als je er veel geld in gestoken hebt. Prestatie 0


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved