Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'KTM SXF 250 '07' (ID 6127).
De reply is geschreven door -simon- (UserID 10911) op 31-8-2010 18:33.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: suzuki rm
[...]


Ik vind het wel een fijne band, op de suzuki 125 zowiezo. Met deze motor heb ik nog niet met andere banden gereden, dus kan daarmee weinig vergelijken. Deze band zat er nieuw bij toen ik de motor kocht.
Maar wat ik er aan ervaring mee heb is: dat op een zware zandbaan waar echt alles helemaal los licht wel heel fijn rijd. Op een hardere baan met weinig diepe sporen enzo rijd ie wat minder lekker, maar voor harde banen is ie ook nie bedoeld. En van wat jij zegt in de bochten heb ik geen last van.
Over het algemeen hele fijne bandjes Alleen wat een heel groot nadeel van deze banden is vind ik dat ze super hard slijten, vooral als je ff op een hardere baan geweest bent. Ik heb deze band (pirelli scorpion 410) 2x op mijn suzuki gehad. En elke keer als ik naar een baan geweest ben met een wat hardere ondergrond ben ik wel weer een paar noppen kwijt . Dus als deze versleten is komt er een ander type terug


pirelli mt32 en michelin starcross ms3 moeten goede banden zijn voor in het zand die ook nog wel tegen een wat hardere ondergrond kunnen. 1 van die 2 komt er bij mij wss ook op als volgende band.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved