Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'RM125' (ID 4124).
De reply is geschreven door -simon- (UserID 10911) op 10-5-2010 22:07.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: thunderbird
haha nee denk het niet. denk er wél eens aan als ik zo'n 144 op marktplaats zie staan..zal wel fijn en hard lopen zo'n ding, maar de betrouwbaarheid gaat er niet op vooruit natuurlijk. t'is er niet op gemaakt allemaal.. niet voor niks dat mensen zeggen dat je het big-end ook mee moet pakken om de zoveel (2/3?) zuigers. die 144's raak je ook nog niet zo makkelijk kwijt heb ik het idee. er staan er enkele op marktplaats maar die staan er al echt lang op..
nee, gewoon 125.. een andere pijp en 'n vforce ofzo is dan wel leuk.
wil trouwens mn niewe motor wel van de 1st eigenaar kopen

waarom eigenlijk een mx1 en geen mx2 motor? het is toch je eerste of niet?


ja kan wel is kloppen ja dat je ze moeilijker kwijt raakt als een 125 en ze worden idd niet betrouwbaarder nee. als je een 144 wil moet je denk ik toch ook wel voor een ktm of een vd laar yamaha gaan. want die yamaha's worden ook goed omgebouwd en blijven ook waardevaster als andere omgebouwde.

iedereen raad me eigenlijk een 2t aan van mij vrienden, maar toch ook een mx1 motor omdat ik meer wat voor de hobby ga rijden wss. maar een kennis van ons weer een 4t. en een mx1 omdat die toch net wat minder onderhoud nodig hebben als een mx2 motor, bij 2 en 4t. en omdat ik volgend jaar ofzo een keer motor rijbewijs wil halen en er dan de motor laten keuren.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved