Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'XR600SM' (ID 4983).
De reply is geschreven door Makrolon (UserID 12626) op 6-6-2009 1:03.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Martijn II
goed bezig zo te horen

weet niet of die popnagel de beste oplossing is... maar lassen aan de nokkenas vind ik geen goed idee, en een popnagel blijft beter zitten dan een ander propje.

Dat het oliekanaaltje niet dicht is gestopt vind ik serieus enorm dom. Hij verliest daardoor namelijk stukken meer olie dan met de decompressie er nog op, waardoor ie minder olie(druk) heeft op de plekken waar het nodig is.

Met die popnagel moet je wel gewoon goed zorgen dat je zeker weet dat je olieflow nog goed is...volgens mij had ik dat gewoon onder de kraan gedaan en als dat doorstroomt is het gewoon prima.

Let er wel op dat het keihard materiaal is, dus het kost je mss een boor.

Tja...verder staat alles wel in dat topic. XR naar SM ombouwen is goed plan... misschien wel verstandig om de originele wielen ook nog te houden dat je altijd je crosstrim terug kunt zetten om leuk te spelen...dat heb ik niet meer :( van de andere kant moet je wel weer naven zien te kopen en dat kost weer meer geld.

Hou ook je chokeklep goed in de gaten...weet niet of dat in het howto topic staat, maar die willen nog wel eens breken en in je blok gezogen worden :S k heb er nu een rvs exemplaartje ingezet...ooit van een belg gekocht voor een tientje.


Nee, ik heb helaas niet de middelen om een bus te draaien oid. Ik zit alleen nog met het probleem dat ik denk ik met de popnageltang er niet bij kom als de tandwielhouder er nog op zit. Moet nog even kijken hoe ik dat ga oplossen.

Behoorlijk dom inderdaad. Ben iig blij dat mn glijlagertje en nokkenas nog in orde zijn. Anders ging het nóg meer geld kosten...

Staat nog een foto ergens op mf dat je m onder de kraan houd idd.

Staat nu een setje sm wielen op marktplaats, hoop dat die er nog staan als ik t geld bij elkaar heb. Dan koop ik gewoon een plug en play setje met banden er op. En dan hou ik ook mn eigen wielen om de winter enzo een beetje te spelen.

Haha, bij diezelfde belg (denk ik) ga ik die big bore kit kopen. En ik denk dat ik er ook maar meteen ff zo'n rvs choke klep bij laat meesturen. schelt een hoop gedonder mocht het mis gaan.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved