Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'ZX6R Orange' (ID 3344).
De reply is geschreven door zx7r (UserID 9851) op 2-1-2009 20:24.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: buldogo2
[...]


Motortje ziet der echt heel netjes uit,, vind da oranje echt wel mooi staan op een kawa...

Maar even en vraagje over je slip-on dempertje,, bij mijn zx6r 05/06 zit er in de orgineele eind demper(pijp) een vlinder klep om bij lage toerentalle een wat hoger koppel te hebben (iig ze zeggen dat het daar voor is).

Als je deze orgineele demper vervankt door een vervangings slipon,, dan vervalt deze vlinder klep...wat merk je daar van kwa koppel?? ik snap best da je top vermogen omhoog gaat met zoeen ope demper,, maar ben bang dat het koppel lager word. En da koppel is al zo laag bij en 600tje


Ze zeggen idd. dat het voor een betere druk in de uitlaat zelf is. Zelf merk ik er weinig van, eigenlijk vind ik hem zelfs alleen maar beter lopen zonder dattie aangesloten is. Daarnaast is die exupklep volgens mij voornamelijk voor geluidsreductie omdat hij pas na een x aantal toeren open gaat (bij de oude uitlaat). Mocht het echt voor een goede druk zijn dan had akra of elk ander merk hier denk wel op ingespeeld en de demper voor later, na de klep, ontworpen.

Kijk eens voor een two bros. uitlaat voor je motor, ziet er altijd erg mooi uit. mooier vind ik dan een akra voor het k5 k6 model.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved