Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Gallery in het onderwerp 'Kawasaki 125. Black Power.' (ID 2382).
De reply is geschreven door X-Race (UserID 11005) op 5-6-2007 21:21.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: tsx crosser
[...]


He mooi ding man! Alleen nu hij zwart is moet er echt een andere stuurrol op..ik vond hem groen trouwens net zo mooi, maargoed.
Rij je vaak in Holten? Ik kom er ook wel eens..familie woont daar enzo dus dan kan ik het crossen nog wel eens combineren.
Doe jij na elke keer rijden je ketting in de benzine? Volgens mij kan je beter je ketting goed schoonmaken en weer invetten dan echt heeelemaal ontvetten in de benzine, de ketting staat dan helemaal droog namelijk en ik weet niet of je kettingspray wel helemaal tot in/tussen je ketting komt . Maargoed zo heeft vaak iedereen zn eigen ding...Hoe lang rij je met een ketting-tandwielen set?


Ik gebruik er 2 van in een seizoen. en als je de ketting nadat je hem hebt ontvet weer super goed invet, en later op de motor ook nog een keer in sprayt gaat hij langer meej dan dat je hem erop laat zitten met afspuiten. want met afspuiten spuit je er allemaal water in,, in holten rij ik ook wel eens,,, meestal alleen wedstrijden. morgen avond is daar weer een wedstrijd. 6 juni 2007.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved