Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Uiterlijk Forum in het onderwerp 'Honda MB verkopen voor nsr of houden?' (ID 38019).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 18-7-2006 0:03.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mblover
Nsr is over het algemeen gewoon wat degelijker als een mb, en voelt ook zo aan met rijden. MB is te zacht geveerd, je hebt te weinig feedback als je bochtjes wil pakken imo.
Nsr is beter, voor zover ik er ervaring mee heb is nsr een zeer goed compromis tussen lekker bochtengedrag, maar toch behoorlijk comfortabel.

Frame van een nsr is ook een stuk stijver, mb voelt, als je anders gewend bent, een beetje aan als een zwabber-frame.

als je moet kiezen tussen allebei of alleen de nsr, dan kies maar voor allebei. Laat je die mb gewoon met een lekker dagelijks setupje lopen, en je nsr laat je een stukkie harder lopen voor als je lekker gaat rijden enzo.
Tenminste dat is wat ik zou doen, als ze beide betrouwbaar waren.

als je een mb gewend bent voelt ie ook nie bepaald stijf aan hor. Voor een stukje bochte pakken is een NSR gewoon veel lekkerder, maar op lange einde vind ik eig ook, mb heeft vaak zown zacht zadel, das nie ech chill dan, nsr heeft wat harder zadel, maar ook weer niet te hard. Maja als nsr 50 loopt ofzow ist ook niet vervelend rijden als je een 4 bak hebt, tis alleen zo jammer in de bochten dan



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved