Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Meeting Utrecht Stad + toertocht' (ID 37941).
De reply is geschreven door Travel Fast (UserID 9251) op 13-7-2006 14:04.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Fabio
[...]



maare, in je profiel staat dat je was aangehouden en een boete kreeg voor >2kw, fl 1550,- ?



Klopt dat was in 1985, Ik was geen 16 en reed op een MB met 110cc (was toen nog van mijn broer). De boetes die mijn broer en ik binnen kregen moest ik betalen en samen was dat 1550 gulden (vermogen, geluid, ongekeurde motor, onvoldoende profiel, rijden zonder rijbewijs en ondeugelijk remsysteem.

Maar dit was wel de laatste keer dat ik op de rollenbank stond en een boete kreeg, vanaf het moment dat 16 ben geworden (1986) heb ik nooit meer een boete voor de rollenbank gekregen. (ik heb er daarna nog een keer opgestaan, maar dat was met een NSR die origineel rijd, dus geen probleem).

Zelf rij ik al jaren NS1 (74cc, min5KW), door de bericht geving in de gaten te houden (www.politie.nl, www.rollenbank.nl) weet je precies waar en wanneer ze controlleren en zal je na verloop van tijd ook weten op welke punten ze eigelijk altijd staan, in Utrecht bijv: a'damstraatweg, blauw kapel, winkelcentrum kanaaleiland en dat is ook logische want het zijn altijd de grote doorvoer wegen. Dus neem de achteraf paden en er staat niemand.

Zo is ook deze route gemaakt. Ik rij hier geregeld met motor, brommmer en fiets (ATB) en meer dan leger officeren en boswachters kom je er niet tegen.

en dan nog de vraag van MBLOVER

Quote:
uh, was die regel van stijgend heeft voorrang op dalend verkeer niet afgeschaft?


Ja officeel wel, maar gaat die vrouw in porsche cayenne maar uitleggen als je tegen de voorkant geplakt zit. Hier op de heuvelrug is het zelfde als verkeer van rechts; de gene met de meeste PK's gaan voor.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved