Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Uiterlijk Forum in het onderwerp 'Motorvlot project' (ID 37915).
De reply is geschreven door ironbird (UserID 4756) op 11-7-2006 13:11.

J-master: ja wa stoppen savonds op de kant en slaan er onze tentjes op. Dan gaan we bier drinken en als het warm is wat zwemen enzo En we stoppen ook op de kant om eten te maken ed.

razor: ik zal nog wel zien. als het niet lukt sturen we wel met een stok bij ofzo

honda for life.com: zit er wel doordacht uit. Als dit niet moest werken ga ik dat zeker eens overwegen!

uncle blam: Met twee afzonderlijke rad/flippers oid ga ik niet beginnen. het sturen is niet heel belangrijk vind ik. Als je zo traag gaat heb je tijd genoed om te sturen En veel bochtenwerk ik er niet. de vloot "in koers houden" is het voornaamste.

razor: denkd at het wel werkt hoor. er zijn boten genoeg die heel traag varen en sturen met een roer. Of een waterfiets ofzo.

jans beekhuizen: nja maar het rad mag redelijk ver van het vlot zitten omdat als ik het rad in het water heb hangen er anders teveel wringende krachten op mijn twee balken wringen. Als ik het rad dus verder weg houdt dan trekken de krachten gewoon in de lengte aan de balk, wat nie zo erg is.

chappy: Ik zal wel zien wat het geeft. eerst zien dat hiij vooruit komt, dan pas komt het stuurwerk

Filmpje ga ik wel proberen voor te zorgen

saknet: neen, geen crossmotor. We willen ook proberen zo weinig mogelijk lawaai bij te hebben
Mugggebeten zijn idd onvermijdelijk. Constant zwermen muggen bij het water gvd.


bert: Het hele toerental is al gereduceerd door die overbrenging aan de zijkant van de grasmaaier. ik neem de snelheid van het tandwiel dat de zelftrekwals aandrijft. die draait niet snel, en is zeer krachtig. En dan op het rad maak ik nog eeens een groter tandwiel (voortandwiel van een std fiets) om nog trager rond te draaien.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved