Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Brommerleek wil brommer kopen, waar allemaal op letten?' (ID 37845).
De reply is geschreven door Tindra (UserID 12030) op 7-7-2006 12:07.

Bedankt allemaal voor jullie reacties. Ik begin het helemaal leuk te vinden om me in brommers te verdiepen. Weer eens wat anders.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: fs180
volgens mij is een damesbrommer (tomos, puch, vespa) de beste keuze, goedkoop, betrouwbaar (mits niet opgevoerd) en weinig onderhoud



Ik denk inderdaad dat ik naar zo'n brommer op zoek ga. Ik twijfel nog een beetje tussen een brommer en een snorfiets, maar ik denk dat ik toch voor een brommer ga.
In advertenties staat er vaak bij vermeld hoe hard de brommer gaat. Wat is normaal voor een niet-opgevoerde brommer..?

@ Travel Fast:
Hartstikke bedankt voor alle informatie, hier word ik zeker wijzer van. Een schakelbrommer wordt het niet. Ik ben niet zo handig en houd ook niet zo van snelheid (ik ben saai). Het wordt gewoon een automaat, een z.g.n. vrouwenbrommer dus.
Ik ben inderdaad gewoon 20 (overigens wel bijna 21 ), en ik schaats niet haha.

Als er in een advertentie staat dat een brommer nog niet geschouwd is, betekent dit dan dat de brommer nog geen kenteken heeft..?

Ik ga inderdaad proberen om iemand met verstand van brommers mee te nemen als ik een brommer van een particulier koop. En lukt dit niet, dan zal ik hier in de buurt eens bij de tweewielerzaken gaan kijken.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved