Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Brommerleek wil brommer kopen, waar allemaal op letten?' (ID 37845).
De reply is geschreven door Tindra (UserID 12030) op 5-7-2006 22:34.

Hartstikke bedankt voor jullie reacties.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: dirtbag

de belangrijkste vraag lijkt mij: hoeveel wil je betalen.

als je tussen de 0 en de 500 euro wilt betalen dan sta je te kijken bij particulieren en kan ik aanraden om iemand mee te nemen die er verstand van heeft.



Ja, dat is ongeveer mijn budget. Mocht het voor dit geld niet lukken om iets fatsoenlijks te kopen, dan kan ik natuurlijk ook even verder sparen. Maar ik denk dat het voor dit bedrag toch wel mogelijk is om iets te vinden wat aan mijn eisen voldoet. Ik hoef dan ook geen fantastische scheurbrommer (@Frysk: erg stoer inderdaad, een Honda NSR, maar niet echt hetgeen wat ik zoek), maar een simpele Puch-achtige brommer. Niet opgevoerd o.i.d. Ik wil ook gewoon een automaat.

Ik dacht inderdaad al dat ik met een rijbewijs gewoon op een brommer mocht rijden, lijkt me ook niet meer dan logisch.

Wat is eigenlijk het verschil tussen een Puch en een Vespa..? Of maakt het niet zoveel uit..?

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: chineesboer
[...]


Vespa SI
onderbouwing: 150 euro voor een goede, 1:35, blokje is oersimpel en onderdelen goedkoop, automaat, verzekering 130 euro/jaar ong. kosten kenteken 60 euro.


150 euro, dat is niet duur. Hoe oud is zo'n brommer dan ongeveer..? Ik zal inderdaad proberen om iemand mee te nemen met verstand van brommers, want zelf heb ik er te weinig kijk op.

Kun je een brommer eigenlijk ook laten keuren..?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved