Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'verzekeringsplaat opvragen' (ID 37479).
De reply is geschreven door Henk-88 (UserID 4824) op 14-6-2006 13:00.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Stormpie
De politie heeft het recht om je te traceren aan de hand van het verzekeringsplaatje maar....... de OvJ moet hier wel toestemming voor geven anders hoeft de verzekeringsmaatschappij niets te vertellen. (tenzij er natuurlijk schade is toegebracht want dan moet de verzekringsmaatschappij je naam wel doorgeven aan de politie)



Ik krijg het gevoel dat ik deze informatie hierboven ook al voorbij zag komen, en ik weet niet eens of het wel klopt..


@ TS: Als de anderen wel kentekens voerden dan maakt het niet zoveel uit lijkt mij. Naar hen kunnen ze dan wel natuurlijk (d.w.z. als ze idd de kentekens (juist) genoteerd hebben)toe. Die anderen kunnen gewoon vertellen wie jij was, en op die manier kan de politie ook bij jou op de stoep komen te staan. Zo werkt de politie standaard.

Alleen als je een toffe harde jongen uit het zware criminele milieu bent dan laat je je advocaat (uit de top-10 van strafrechtadvocaten) verklaren dat je er gewoon niet bij was omdat de politie -enigszins afhankelijk van de verklaringen van je maten- misschien geen poot heeft om op te staan. Maar in dit geval gat dat niet werken. Je hebt vuurtje gestookt... lkkr belangrijk; dat deden die agenten ook toen ze jouw leeftijd hadden.

Wacht gewoon op wat komen gaat. Erg kan het niet worden.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved