Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Honda 4-takt Dag 2006!' (ID 37457).
De reply is geschreven door Florry (UserID 9934) op 12-6-2006 23:28.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: L2R-R2L
HondaDag

HONDADAG Algemene informatie

Wat ooit een klein ritje was is nu een groot weekend. In Nederland is de Hondadag een van de grootste evenementen op bromfiets gebied. Simpelweg gezien is de Hondadag gewoon een tourtocht waar slechts Honda 4takt bromfietsen aan deelnemen. Dit betekent niet dat dit een doorsnee ritje is. Nee er zijn Hondadagen geweest waar rond de 1500 deelnemers bij aanwezig waren.

De afgelopen jaren is de Hondadag veranderd in een Honda weekend. Een zaterdag en een zondag in het jaar staan helemaal in het teken van de Honda 4takt bromfiets. Op de zaterdag is er altijd een preparty georganiseerd waarbij men samen kampeert onder het mum van muziek en een barbecue. Tijdens deze preparty wordt altijd een verkiezing gehouden wie de mooiste (goeisteBESTE) de origineelste en de brakste brommer heeft. De winnaars hiervan ontvangen dan ook natuurlijk een prijs!

Op zondag vind de Hondadag plaats.Hierbij wordt er op een bepaald terrein verzameld waarna men met z'n allen vertrekt om een tourtocht van ongeveer 80 kilometer te rijden. Tijdens het verzamelen hangt er altijd een goeie sfeer. Niet alleen draait het op de Hondadag om de tourtocht. Ook zijn er op het terrein wat standjes te vinden die of wat showen of verhandelen. Het treffen zelf is ook altijd erg gezellig. Doordat er deelnemers van overal door het land naar dit evenement toestromen is er altijd veel te zien en wordt menig 4takter ook ieder jaar weer verrast met of museum stukjes van bromfietsen of met kunstige creaties van bromfietsen.

De tourtocht vind plaats onder motorbegeleiding, dit om alle deelnemers aan de Hondadag de ruimte te geven om ontspannen de tocht te rijden. Wanneer er bromfietsen uitvallen wegens lekke banden of motorische problemen, rijdt er altijd een bezemwagen mee die de uitvallers oppikt. Het tempo van de rit is aangepast aan alle modellen op het gebied van de Honda 4takt bromfiets, dit betekent dat ook de stoterstangen modellen geen moeite hebben om de tocht mee te rijden.


Bij het einde van de tocht eindigen we altijd op een ruim terrein waarna het altijd gezellig napraten is. Natuurlijk is op het terrein van de Hondadag ook de stand van de Honda vereniging te vinden, waar ieder de nodige gadgets of de sleutel boeken kan kopen.

Hopelijk zie ik iedereen tegemoet op de Hondadag en de Hondadag preparty want een ding is zeker, De Hondadag is voor een beetje 4takter de mooiste dag van het jaar.

WAAR?





HondaDag2006
Alle gegevens die nodig zijn om naar de HondaDag zijn bekend. De datum en lokatie staan vast dus komen allemaal!!
HondaDag 2006: Den Bosch, Victoriastraat (parkeerterrein FC Den Bosch), 2 Juli 2006.
Pre-Party 2006: Esch, Esschebaan 4, 1 Juli 2006.

(komt allemaal zo van de hvn site af, verdere info ook daar)

wie gaan er heen?

owjaa, "WE HEBBEN TERING AAN MENGSMERING"

Dit bericht is gewijzigd door L2R-R2L op 12-6-2006 om 22:55 uur.


Praat dit maar eens goed Dronkzje

voor de mindere snuggere onder ons

het is: Goed-Beter-Best. Er bestaat geen goeiste.

Dit bericht is gewijzigd door Florry op 12-6-2006 om 23:32 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved