Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Gevaarlijke wegsituatie's' (ID 36891).
De reply is geschreven door steavey (UserID 2169) op 23-5-2006 23:35.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mblover
[...]


neej man, met 10 naast elkaar is veel leuker
maarjah echt zo breed mogenlijk, echt om gek van te worden.

verder sucken fietspaden ook vanwege de uitritten en vaak is de kwaliteit ervan ook niet zo super. Als het even kan rijd ik dan ook gewoon op de weg.
edit: 's avonds rijd de rijksweg in Malden ook wel relaxed, vanaf union tot droogsestraat schiet lekker op over de weg. alleen later zag ik er 's avonds keer wouten rijden dus ik denk niet dat ik nog een x daar over de weg moet rijden als ik niet gepakt wil worden

[...]


En ga niet bumerkleven, vol gas/gas dicht enzo rijden. tenminste neem aan dat als je je normaal gedraagt en je niemand tot last bent, de agent je eerder zal matsen dan als je als een idiote sjonnie zit te duwen en met je gas te kloten enzo...

over Duitsland: ik dacht dat je op de weg moest, stond namelijk brommertekentje met daarachter frei onder het fietspad-bord. dus ik dacht fietspad zonder brommers. Voor de openbareweg stond geen bord dat je daar niet mocht rijden. Agjah was maar klein stukje (in middle of nowhere) en gewoon met 100 met auto's meegereden dus geen probleem.

Dit bericht is gewijzigd door mblover op 13-5-2006 om 23:36 uur.


die rijksweg kan ik beaamen, daar kun je op zondag ochtend rond half zes idd heerlijk met 120 overheen scheuren zonder iemand tegen te komen.(is er ook overzichtelijk genoeg voor)


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved