Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'TSX loopt stroef' (ID 36970).
De reply is geschreven door Static - X (UserID 10864) op 20-5-2006 16:32.

als je zeker weet dat je elk onderdeel goed hebt zitten zou hij gewoon terug in elkaar kunnen, als je zorgt dat dus die "tangen" waar je het over hebt goed zitten, deze zijn soms namelijk vrij gelijk aan elke zijde en als je hem dus een keer hebt omgedraait kun je niet altijd het verschil zien.

ook moet je goed opletten dat je die schakelarm er goed op plaatst wat soms nog wel is vervelend is om goed te krijgen,

verder stroeflopen... als je hem dus in een versnelling hebt als wat cmtheman al zei gaat het ook moeilijker maar geloof niet zo veel meer dan normaal is, verder als je nieuwe keerringen en dingen hebt ook, maar dan nog zou het nog met de hand moeten gaan, verder raad ik ook niet aan om een waterpomptang erop te gebruiken, als er iets fout zit kun je met die tang veel kracht zetten en dingen als je schakelarm kapot draaien als die fout valt.

je krukas loopt wel gewoon soepel op zijn lagers wat ik zo lees dan weet je dat het daar niet aan licht en eerder iets rond je schakelwals.

wat je kan doen om te zorgen dat je hem in zijn neutraal inelkaar zet is de schakelwals goed draaien, op de carter zit voor de schakelwals een zwart stuk plastic met daarin een gouden rondje, waar je op de buitenkant een draad hebt lopen, als dan dat palletje van je schakelwals daarop staat gaat je neutraal branden, dus als je hem dan zo zet dat je weet dat hij dat gouden rondje raakt kun je hem in zijn neutraal inelkaar zetten,

ik zou gewoon als je onderdelen goed zijn en je alles op de juiste manier weet te monteren het in elkaar zetten en kijken wat hij doet,


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved