Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Jincheng dax, wat voor kwaliteit te verwachten?' (ID 37041).
De reply is geschreven door Steve 4takt (UserID 9625) op 18-5-2006 14:38.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: tsxj oran
[...]

als jij een dikke pijp eronder last van 40mm diameter dan zal je met een snelle pijp echt niet heel veel meer dan 5 km/h harder gaan



als je wilt dat je uitlaat uitmaakt moet je zowiezo meer dan 100 cc hebben en een goede uitlaat kopen van bijvoorbeeld Takegawa en die zijn tussen 350 en 700 euro... niet doen dus..

om een 4takt blokje op te voeren is het simpelste een grotere carb erop.. standaard is meestal 12 en met 17 mm loopt hij rond de 70... ook kun je er een snelle nok in gooien voor meer toeren en een onbegrensde cdi (aan te raden) erop zetten... Voor dit soort dingen moet je even naar

WWW.LOEFBROMFIETSEN.NL gaan en ff bellen...


over gescheurde dingen is bij een JC DX wel vaak voorkomend dat de achterbrug ophangpunt scheurt... maar pas op want voor originele Dax achterbruggen bij een 4taktzaak (zoals loef) willen ze veel geld vragen dus mijn advies is om die gewoon 2e hands te kopen... zijn er zat..

Verder als je hem standaard laat is 3 liter benzine zat en anders moet je op het 4takt forum kijken want daar laat iemand een aantal RVS reserve tankjes maken die je aan je dax kunt schroeven..

grtz


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved