Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Gevaarlijke wegsituatie's' (ID 36891).
De reply is geschreven door killerbee (UserID 9455) op 13-5-2006 10:46.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mblover
[...]



60-70 en er zo kort langs is behoorlijk verschil nog.
wel ander voorbeeld, reed samen met Ruud op fietspad, hij voor mij. Was buiten de bbk. Reden 50, toen zagen we fietsen, dus beetje gas los en Ruud toeteren, de linker ging voor de ander fietsen, en als Ruud voorbij is zwiept die bejaarde trien zo voor m'n neus
gelukkig zag ik het al aankomen en was ik dus verder afgeremd voordat ze zo naar links zwiepte. Maar ze keek gewoon HELEMAAL NIET om.

zelfde met die k*tbruggers, kom je aan, moet je eerst halfuur in toeter hangen voordat je voorbij kan

zwiepen allemaal alle kanten op, wordt echt gek van...


Ik heb precies hetzelfde gehad ..
Maar ik rijd nu via een andere weg met veeeeel minder fietsters en ook nog een weg waar er zo goed als nooit politie rijd .
Waar ik zelf ook zeer gedrutstreerd van kan raken is auto's die irritant gaan doen of zelfs half de weg blokkeren zodat jij met je (opgevoerde) brommer er niet langs kan. Pas geleden meegemaakt .
Ik rijdt net het schoolplein af. wil rustig optrekken. Aan de rechterkant staat een auto die achteruit de weg op wil omkeren om zo mijn kant op te kunnen rijden. Maar ik was al vlakbij dus hij moest mij voor laten gaa. Geeft die idioot plankgas en rijdt me klem. Moet ik van me brommer, teruglopen om weer op de goeie kant van de weg te staan . Ik heb me dat is even sloom gedaan om die klootzak wat te irriteren. Maar hier wordt ik dus gek van. Niet gerespecteerd worden op de weg !


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved