Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'rollerbank' (ID 36457).
De reply is geschreven door Tommyofzo (UserID 10185) op 22-4-2006 13:07.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: henk-88
[...]



( leuk die bronvermelding) maar da's wel ?l te simpel h? lees het stukkie nog 'ns: in de eerste zin staat dat je een bestuurder bent als je een motorvoertuig bestuurt. Na het woordje 'of' staat er dat als je rij-instructeur bent dat je dan de bestuurder bent (en dus niet de leerling).

In het zelfde wetsartikel staat de definitie van een motorvoertuig precies omschreven: 'motorvoertuigen: alle voertuigen bestemd om anders dan langs spoorstavente worden voortbewogen uitsluitend of mede door een mechanische kracht, op of aan het voertuig zelf aanwezig dan wel door een elektrische tractie met stroomtoevoer van elders'. Ook een brommer is dus een motorvoertuig.
En ook nog in hetzelfde wetsartikel staat de definitie van een bromfiets: 'bromfietsen: motorvoertuig op twee of drie wielen, enz. enz.'.

Ook bij de theorie van je certi staat dat je bromfiets een motorvoertuig is.

Maar wel leuk dat je zelf dat soort shizzle opzoekt, je hebt er tenminste wat moeite voor over

[...]


Maar meestal ziet oom agent dat wel door de vingers als je loopt met een bromfiets.
Als jij ermee liep en zei zeggen dat ze je aan hebben komen zien rijden dan hebben ze dus iemand anders gezien. (wat ik eigenlijk bedoelde is dat volgens mij ook als je ermee loopt in principe de brom verzekerd moet zijn en niet te hard mag kunnen en aan de overige eisen voor bromfietsen moet voldoen; en dat je dat stukkie in je brief wat moet aanpassen. Ik zal het eens navragen hoe het nu precies zit als je met een brommer aan de hand loopt, het zou toch al te raar zijn als er dan nog steeds helmplicht zou zijn...)

[...]


Een bromfiets wordt pas een motorfiets als je 'm bij de RDW hebt laten keuren als motorfiets ?n dat 'ie wordt goedgekeurd en pas nadat het ding een motorkenteken heeft. Een te snelle bromfiets is gewoon een te snelle bromfiets.



wtf dus als ik met mijn mt naar een maat van mij loop om daar te gaan rijden (op eigenterein) dan mag dat ook niet?


Dit bericht is gewijzigd door Tommy2win op 22-4-2006 om 13:08 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved