Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'brommer spuiten' (ID 36370).
De reply is geschreven door mblover (UserID 9353) op 17-4-2006 13:18.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: pannekoek
als je de faq doorleest kun je zeker wel zelf doen, is dan misschien nog makkelijker als een band verwisselen


inderdaad want een andere band om een velg leggen is takkewerk....

voor het spuiten wel 1 ding, je hebt VEEL GEDULD nodig. (of ik overdrijf, maar bij mij gaat het 9 vd 10x fout omdat ik te ongeduldig ben :S)

Haal op het gemak alles van het frampje af, en maak er foto's van zodat je weet hoe het zit. Als je dan het frame hebt kan je die zelf gaan schuren en spuiten, maar je kan ook het losse frame naar de poedercoater brengen (die zal hem stralen (gaat alle oude verf en troep er af) en poedercoaten (is een hele stevige coating, kan bijna niet kapot))

De andere kleine dingetjes van metaal die een nieuw laklaagje nodig hebben die kunnen ook naar de poedercoater, of ook zelf spuiten. Indien je het zelf wilt spuiten moet je hem eerst GOED schuren, maar neem niet al te grof schuurpapier (krijg je lelijke krassen van heb ik ervaren in mijn ongeduldige gedoe) en spuit hem daarna in hele dunne laagjes eerst met primer, en daarna met gewone verf. Tussendoor wachten, hoe lang staat op de bus.

het blokje zou ik nog niet spuiten als ik jullie was, want dat is even wat moeilijker ivm dat het allemaal schoon moet blijven binnenin enzo. De uitlaat kan je alleen met zogenaamde hittebestendige lak spuiten.

Dit bericht is gewijzigd door mblover op 17-4-2006 om 13:24 uur.

edit2: niet gezien dat het om een fietsband ging, maar dat is idd niet zo heel moeilijk. Maar spuiten is ook niet moeilijk hoor, alleen je hebt veel geduld nodig.

Dit bericht is gewijzigd door mblover op 17-4-2006 om 13:25 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved