Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Na jaren weer terug, met Dax?' (ID 35598).
De reply is geschreven door Chappy (UserID 10357) op 20-3-2006 17:41.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Maarten
Nou slecht nieuws.. Die Dax is maar (!) acht jaar oud en heeft geen papieren. Op kenteken krijgen is dus zo goed als onmogelijk.

Maarja. Een Dax blijft stoer en ?600 voor een goede Dax blijft weinig geld. Ik kan hem dus kopen en er alleen dit jaar nog verzekerd mee rond rijden. Met als gevolg dat ik volgend jaar een niet te verzekeren Dax heb die ik waarschijnlijk aan de straatstenen niet kwijt kan.

Wat zouden jullie doen? Nu kopen en volgend jaar proberen te slijten in Duitsland ofzo? Hoe zal volgend jaar de markt zijn voor onverzekerbare Daxen? Iets in me zegt dat het gewoon een goeie investering is namelijk (wishful thinking?)


je kunt hem wel verzekeren, zoals ik al zei je kunt hem helemaal ori maken(als hij dat nog niet is) en naar rdw gaan en voor 135 laten invoeren(preciese eisen waaraan je brommer moet voldoen weet ik ook niet)

maar het makkelijkst is, zoals ook al gezegd werd, een frame met papieren kopen of een jingjench-frame(of hoe je dat ook spelt) kopen, aangezien die dax goedkoop is(600 euro is niet veel) reken er 100 euro fzo bij voor een frame met papieren en klaar is kees

Dit bericht is gewijzigd door Chappy op 20-3-2006 om 17:42 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved